Acrytech Pečenko: Notranja oprema iz akrilnega stekla

Imate zamisel za unikatni izdelek iz akrila, ki ga je potrebno še izdelati? Ni problema, obrnite se na podjetje Acrytech Pečenko. So zelo zanesljiv in prilagodljiv partner pri prenosu idej iz risalnih površin v razvojne prototipe. V njihovi sodobno opremljeni delavnici lahko izdelajo skoraj vse, kar si zamislite.

Akrilno steklo je pri Acrytech Pečenko osnovni in najpogosteje uporabljen material. Lahko ga režejo, krivijo, toplotno preoblikujejo, 3D rezkajo in lepijo. Po končani grobi obdelavi ga še polirajo do visokega sijaja.

Podjetje ponuja vrsto izdelkov in notranje opreme iz akrilnega stekla. Izbirate lahko med tech programom, kjer za vas ustvarjajo številne tehnološke posode, izdelke za strojegradnjo, laboratorijske pripomočke, industrijske komponente za zaščito v tehnoloških procesih in še mnogo več. Prav tako imajo široko ponudbo promo izdelkov, kjer se lahko odločate med stojali za promocijske materiale, nosilci, podstavki, obeski in aranžerskimi pripomočki.

Če iščete podjetje, ki vam bo izdelalo notranjo opremo iz akrilnega stekla, ste prišli na pravi naslov. Acrytech Pečenko vam namreč ponuja izdelavo elementov notranje opreme za dom in poslovne prostore (mize, police, predelne stene, zasloni). Prav tako vam lahko izdelajo tudi unikatne izdelke za različne namene in priložnosti (prototipi, plakete, dekorativni izdelki…).


Vse to in še več lahko najdete pri podjetju Acrytech Pečenko, kjer vam bodo izdelali praktično vse, kar si boste zaželeli. Odlikujejo ga dolgoletne izkušnje in visoka kakovost. Te vrline pa podjetje uvrščajo med vodilne v izdelavi tehnološkega posodja in industrijskih komponent iz akrilnega stekla, kot tudi opreme za razstavne in bivalne prostore.

Če imate torej idejo za notranjo opremo iz akrilnega stekla, se obrnite na mojstre podjetja Acrytech. Ti namreč znajo prisluhniti vašim željam, se držijo dogovorjenih rokov in imajo sprejemljive cene. Pripravljeni so vam pomagati tako pri oblikovanju in načrtovanju, kot tudi pri sami izbiri materiala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *