Bolečina v križu?

Bolečine v križu se lahko pojavijo že dokaj hitro, tudi pri mladih ljudeh. Največ problemov imajo otroci s tem zaradi vse preveč pretežkih torb! Samo poglejte te prvošolčke, drugošolčke in tako naprej. Torba je večja od njih samih, in tudi mnogo bolj debelejša kar pomeni, da je kar težka. S tem si otrok zelo kvari to kar ne bi smel.

exercise_low_back_pain

 

V redu je sicer to, da po nekaterih šolah imajo omarice in lahko kaj tam pustijo, vendar ko nesejo domov vse te knjige in zvezke pa izgledajo pravi uboščki, saj se jim vidi kako komaj nesejo šolsko torbo. Na majhnih otrocih so posledice lahko dolgoročne. In ravno v otroštvu se morajo otroci najbolj paziti saj se takrat razvijajo in rastejo, te šolske torbe pa nekatere res malce poslabšajo ali kako bi se izrazili.

Back-Pain-Remedy

Morali bi narediti nekako drugače, da v šole ne bi potrebovali nositi toliko reči, saj to nima smisla, ker se potem to pozna na otrokovem zdravju. To je bil sedaj kot primer, je pa še kako resničen. Za bolečine v križu je priporočljivo tudi to, da če imate doma mogoče kad, si napolnite veliko vode ter se razvajajte v njem. Kot prvo uživajte v tem in odmislite vse tegobe, kot drugo pa topla voda zelo pomaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *