Bolje nekaj kot pa nič!

Kako lahko izmeriš razdaljo do 40 metrov na najbolj enostaven način, brez naprezanja? To lahko storiš z nečim, kar se imenuje laserski meter. Če ne veš kaj točno to je in kakšne funkcije ima, klikni na zgornjo povezavo in poizvedi vse o tej tehnični zadevici. Prvo kot prvo sploh ni težka za uporabjati, kot drugo vse lahko izmerite takoj, kot tretje pa je pač enostavna za uporabljat. Tako na simpl je kot je simpl jesti kosilo ali pa voziti avto.

Image result for meter

Ta meter je super za vse, da ga imajo kot pripomoček za doma, saj se nikoli ne ve kje ga bomo lahko uporabili, lahko bo to samo pri montiranju slike na steno, da bo lepo ravno kot je treba, lahko nekaj čisto xy. Ni treba, da ste nek mojster za gradbega dela, ampak to je enako kot izvijač, ko je super da ga imamo doma, nekje blizu, saj nikoli ne morete vedet kje kaj zašraufati, kajne?

Večkrat je kdo mnenja, da eh saj tega pa res ne potrebujemo doma, tako nič ne delamo, kajti nekateri so takšni, da res doma nič sami ne naredijo, da jim vedno vse drugi delajo, ampak kaj, nikoli se ne ve kje se bo kdaj kaj potrebovalo.

Plus vsega tega še niti cena ni pretirana, glede na to kaj ta laserski meter ponuja se mi zdi da je tako ok cena, če ne premajhna. Ampak to ve vsak pri sebi če mu je cena ok ali ne, meni v glavnem je ok. Ker kaj pa vas stane, da imate kakšne izvijače, meter, imbus in podobne reči, da imate v kuhinji v kakšnem predalu? To ne zasede kaj veliko prostora, in včasih se zgodi, da kaj od tega res potrebujemo! Bolje imeti nekaj kot pa nič, in ko se bo nekaj res potrebovalo pa ne boste imeli doma ne boste mogli čisto nič narediti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *