Moški in obdarovanje

Moj zelo dober prijatelj je svoji punci kupoval darilo. Ampak moški kot moški vedno rečejo, joooj pa ne vem kaj bi ji kupil, daj pomagaj mi, imaš kakšno idejo, kaj bi ji lahko dobrega nabavil?! In potem seveda dobre prijateljice pomagajo prijateljem iz zagat. Nazadnje mi je rekel, pa joj nimam blage veze, niti malo mi nič ne pade na pamet, in rečem, pa kako nimaš idej, če za žensko je mnogo lažje kupovati kot za moške, imaš od nakita, do oblačil, do parfumov, vsega in svašta imaš za ženske, veliko ponudbo, ampak ne, on vseeno ne ve.

man-giving-a-gift-to-a-woman | BerwickPharmacy knowledge & expertise

In sem mu dala idejo, ker vem, da sem tudi sama iskala po spletu spalne srajčke in sem rekla pa idi na spletno stran Laloka in ji tam poišči eno seksi spalno srajčko in boš še ti imel nekaj od tega, ker jo boš lahko gledal v tem vsako večer! Pa mi nazaj odgovori, pa ja, imaš prav, kako se tega nisem sam spomnil! In ja, sedaj pa mi recite moški, da ni to top ideja? Včasih pač moreš samo malce pomisliti, in moški, ko nam kaj kupite je velikokrat tako, da če dobro kupite lahko imate tudi vi kaj od tega ne samo ženske, samo kot sem rekla, dobro morate premisliti in dobro kupiti pa je, če slabo kupite ste si sami krivi. In seveda, ko je prijatelj dal punci darilo ji je bilo zeloooo všeč, saj kako ji pa ne bi bilo, če je to res unikat darilo, katero lahko vsako večer nosiš in imata oba nekaj od tega.

Pa plus tega na tej strani zraven nekih seksi oblek najdeš še kakšne druge pripomočke za intimne igrice in je večer lahko poseben, zraven še šampanjček, jagode, cupcake in je tako kot bi gledali film, romantika na višku. Vsaki ženski je to res romantika na višku, samo moški malce se morate kdaj kaj spomniti, hihi.

Življenje gre mimo 123

Delo, delo, delo, ljudje smo venomer v nekem hitenju, vedno nekaj delamo, vsaj v večini in dnevi minejo kot bi rekel keks. Vsaj meni osebno se zdi, da ko je ponedeljek, da je 123 tukaj tudi petek in potem vikend, da se malce spočiješ ponovno mine, kot da si bil doma le en dan in ne dva dni pa nekaj mičkenega zraven.

Delovne hlače na pas | Matex delovna oblačila po vaši želji

Ne vem ali je naš tempo življenja res tako hiter ali pa se nam že vse skupaj zdi, da tako mine a dejansko gre čas zelo počasi. A tam, ko pa si želimo, da bi čas minil kolikor hitro se da, tam pa nikoli ne mine, tam pa se vleče kot ne vem kaj pa je samo ena ura ali pa dve uri, ampak ne tam pa mine kot da bi skupaj gledal dva tedna ne dve uri. Ampak kaj hočemo, takšno je življenje.

Življenje pač gre in treba si je služiti denar, določeni si ga služijo na takšen način, spet drugi na drugačen. Določeni morejo v službi imeti uniforme, drugi ne, spet tretji potrebujejo le dobra zaščitna oblačila, kakšne dobre delovne hlače in je to to, spet drugi potrebujejo le dobre jakne in tako naprej.

Popolnoma je odvisno od tipa dela katerega opravljamo kaj dejansko potrebujemo. Poleg tega, da smo dobro oblečeni, da imamo lepo plačo in da lahko lepo živimo in meseca v mesec je pomembno tudi to, da svoje delo opravljamo z veseljem in ne s težavo

Modul design: Otroške sobe

Kakšna pravzaprav je popolna otroška soba? Biti mora prilagojena malčkom in njihovim potrebam, obenem pa mora biti tudi zanimiva na pogled. Če vam primanjkuje navdiha, se obrnite na mojstre pri podjetju Modul design in ustvarite popoln prostor za vaše najmlajše.

Otroške in mladinske sobe so prostori, kjer naši otroci odraščajo. Prav zato je pomembno, da so primerno opremljene. To pomeni, da pohištvo lahko odrašča skupaj z njimi, da je funkcionalno in lepo na pogled. Sama kvaliteta pohištva dokazano vpliva na razvoj otroka. Zakaj se torej ne bi odločili za kvalitetno opremljen prostor? Kje ga lahko najdete? Pri podjetju Modul design.

Podjetje vam ponuja izris, svetovanje in izdelavo vgradnih omar, drsnih vrat, postelj, predalčnikov in drugega pohištva. Niso zgolj strokovnjaki za otroške sobe, pač pa tudi za ostale bivanjske prostore kot so spalnice, dnevne sobe, kopalnice in predsobe.

Pri Modul design stremijo k modernim linijam in drznemu oblikovanju. Svoje storitve so vam pripravljeni ponuditi po zelo ugodni ceni. V prostore skušajo vnašati svetovne pohištvene trende s pridihom vaših osebnih želja.

Poleg polic, predalov in omaric vam lahko strokovnjaki v otroško sobo vgradijo omaro, prostor nenazadnje lahko celo razpolovijo z drsnimi vrati ali ga navidezno povečajo s pomočjo ogledal. Svoj stil lahko izrazite s številnimi barvnimi kombinacijami korpusa, lic predalov in celo polic. Kdo pa ne bi želel imeti mavrice v stanovanju, kajne?


Po vaših željah in potrebah vam izdelajo tudi postelje, pograde, različne poličke, omare in predalnike. Strokovnjaki za otroške sobe predlagajo živahnejše barvne odtenke, saj se le-ti lepo ujemajo z otroško razposajenostjo. Predvsem pa jim je pomembno, da za vas izdelajo funkcionalno pohištvo oz. tako, ki »raste« skupaj z otrokom in tako iz otroške sobe lahko kasneje nastane še mladinska. Tudi pri teh se povsem podredijo željam vašega najstnika, ki jih poskušajo kar najbolje realizirati. Po vaših željah izdelajo tudi funkcionalne pisalne mize in predalnike v vseh mogočih barvah in lesnih dezenih.

Kako se spraviti v red?

Sedaj, ko je takšen čas, čas karantene bi lahko rekli je za določene ljudi težava se spravit k sebi in telovaditi, sploh, če so to takšni, ki nujno potrebujejo zraven sebe nekoga, da ga priganja kot sem to na primer sama. Jaz, da nekaj naredim kar se tiče vaj in telovadbe potrebujem, da me nekdo priganja na licu mesta v telovadnici! Sedaj, ko pa je karantena in se ne smemo družiti mi pa je prav malce muka, ker se sama doma ne morem nikakor spraviti k sebi. Priznam, da je moj osebni trener super in se lahko slišimo preko spleta ter mi točno pove kaj morem narediti in kako, mi sestavi jedilnik in res vse kot je treba, ampak vseeno je popolnoma drugačen filing, če si fizično nekje kot pa samo preko spleta in doma. Ampak ok, saj bomo preživeli tole karanteno, kajne? O ja, seveda bomo.

Kako poteka delo osebnega trenerja? - Osebni trener

Potem, ko bo pa ponovno vse po starem pa bomo lahko telovadili kot nori! Poletje se približuje in noben virus nam ne bo napoti naši sanjski postavi! Največji problem sedaj, ko smo samo doma je ta, da vedno samo gledaš kaj boš jedel, vsaj jaz sem takšna, venomer sem lačna!!! Pa vi? Pojem nekaj in sem za deset minut spet lačna in skoz in skoz razmišljam, kaj bi ponovno jedla.

Ampak morem priznati, da sem recimo da pridna in se zadržujem, vedno ko pomislim na hrano grem raje pit vodo in me malce »nasiti«, počutim se da sem nekaj jedla in tako svoj um prelisičim. Voda pa je seveda super za naše telo. Bolje voda kot pa nekaj sladkega ali pa karkoli nezdravega.

Are Water Bottles Safe To Drink Out Of? Here's How They Compare To ...

Več vode ko pijemo lepšo kožo dobimo, mnogo bolje se počutimo, pač voda ima tisoč in eno dobro stvar, ki pomaga našemu telesu in če vas mučijo napadi lakote kot mene, pojdite samo piti vodo in vaš um bo prelisičen. Poskusite, to je genialno. Če pa vam ni do vode pa hitro po eno sadje, naredite si sadni krožnik in si v mislih mislite, da jeste čips, ki se vam morda v tem trenutku zelo »lušta«.

Ali je otroška posteljica nujna oprema za otroka?

Kaj je nujno za našega otroka in kaj izbirno, bomo presodili sami. Se pa velikokrat polemizira o tem, ali je otroška posteljica nujna ali pa dejansko sploh ni potrebna? Pravzaprav je odgovor na strani staršev.

Če želimo otroku zagotoviti miren spanec bomo seveda želeli, da ima svojo posteljico. To pa zato, ker ga ne bi želeli ponoči prebujati z gibi, ki jih delamo nezavedno, ne bi želeli spati z odprtimi očmi, ker bi nas bilo strah, da mimogrede otroku česa ne storimo, saj ta spi ob nas. Veliko staršev je, katerih otroci spijo skupaj z njimi v postelji. Ali je to prav ali ne, seveda nima smisla razglabljati, saj vsak starš za svojega otroka ve najbolje in zanj skrbi najboljše kar lahko. Res pa je, da nam je na voljo določena oprema, ki nam lahko močno pomaga pri odraščanju in razvoju otroka. Sem sodijo tudi otroške posteljice, ki otroku nudijo lasten prostor za počitek in spanje, morajo pa biti udobne.

Rezultat iskanja slik za babys bad

Spanec je izjemno pomemben in tega se praviloma zavedamo vsi. Ker vemo, kako hudo je lahko, ko spimo slabo ali pa smo nenaspani. Vemo, da nas lahko že najmanjša malenkost popolnoma iztiri, smo slabe volje in nejevoljni in tako imamo slab dan. In kako super je, ko se naspimo in se spočijemo v udobni postelji, kajne? Če smo menili, da s počitkom oziroma spancem postelja nima veliko, smo se motili, saj to ne drži in lahko rečemo, da postelja lahko močno vpliva na kakovost našega spanca. Neudobna postelja bo tako povzročala ogromno težav, medtem, ko bo udobna postelja lajšale te. Enako je tudi pri otroku. In otroške posteljice so recept, da otrok spi mirno in kakovostno.

Katera otroška posteljica bo krasila naš dom, pa je seveda odvisno samo od nas. In za konec, nekateri bodo prepričani, da je posteljica za otroka nujna, spet drugi, da je zgolj izbira.

Letni planer 2020

Letni planer 2020 vam bo organizacijsko in motivacijsko pomagal prebroditi leto

Ljudje smo zapletena bitja, ki nenehno nekam hitimo. Najprej naporna služba, šola in učenje, popoldanski treningi, večerna joga, zobozdravniški pregled, potem pa še obiski konec tedna – zdi se, da je teden minil bliskovito hitro. Čeprav ste otroka pravočasno peljali k zobozdravniku, ste vendarle pozabili na rojstni dan prijateljice. Se tudi vi izgubljate v kopici opravkov, srečanj in obveznosti ter nimate ideje, kako jih uskladiti in organizirati? Kjut Vajb letni planer 2020 vam bo pomagal preurediti in organizirati življenje – nežno in pravočasno vas bo opomnil na vse prihajajoče obveznosti in dogodke ter vam preprečil, da bi na karkoli pozabili.

 

Vse na enem mestu

Če letnega planerja še ne uporabljate, pohitite – za vas je v Bags&More pripravljen že od začetka meseca januarja pa vse do decembra. Pozabite na čečkanje na drobne listke, ki jih potem tako ali tako izgubite. Ste v šoli ravnokar prejeli datume za ustne in pisne izpite? Pa ste zaradi prezasedenosti in stresa pozabili vrniti knjigo v knjižnico, sedaj pa vas čaka zamudnina? S Kjut Vajb letnim planerjem, oblikovanim v Sloveniji, lahko sedaj vse pomembne in prelomne datume zberete na enem samem mestu in obljubim, ničesar več ne boste pozabili. Letni planer je prepleten s številnimi čudovitimi motivacijskimi mislimi, ki vam bodo polepšala hladna deževna jutra in vas napolnila z energijo takrat, ko jo boste najbolj potrebovali.

Trde platnice ščitijo vaš letni planer pred zunanjimi poškodbami in vam omogočajo, da ga nesete kamorkoli želite. Ste ravnokar pri zdravniku, ki vam je sporočil datum naslednjega kontrolnega pregleda? Zapišite ga v letni planer in ne boste ga zamudili. Nikoli več ne boste pozabili na rojstne dneve, obletnice, materinski dan in ostale praznike, ker bo vse zabeleženo na enem mestu. Nikoli več ne boste dajali obljub, kasneje pa ugotovili, da ste pozabili, da imate takrat že druge pomembne opravke in zaradi tega obljube prelomili – s Kjut Vajb letnim planerjem bo vaše življenje naenkrat bolj polno in organizirano. Pri načrtovanju in organizaciji si lahko pomagate s priloženimi nalepkami, na zadnji strani pa ima planer tudi manjši žepek, v katerega lahko kaj shranite. Izbirate lahko med številnimi različnimi moškimi, ženskimi in otroškimi motivi – poskrbite, da boste našli pravi planer zase, ki bo izražal točno to, kar ste.

Nogavice in spodnjice za vsakogar

Skoraj ni dneva, ko ne obujemo nogavic, in čisto zares ni dneva, ko ne oblečemo spodnjic. To sta edina kosa, ki ju imamo v omari, pa vendar, ne glede na to koliko jih je, jih je vedno premalo. Ste se že kdaj zbudili in panično ugotovili, da nimate prav nobenega para svežih nogavic ali še huje zadnje čiste spodnje hlačke ste porabili včeraj? No, resnično upam, da se vam to zadnje še ni pripetilo. V kolikor imate v omari v tem trenutku manj kot 7 parov svežih nogavic in 7 spodnjic je več kot nujno, da pregledate ponudbo nogavic in spodnjic, ki jih ponuja Bags&More. Nogavice in spodnjice so tiste, ki jih menjamo vsak dan, morda tudi večkrat dnevno.

Ženske nogavice

 

»Hočem zabavne nogavice!«

Odlično! Bags&More ima najrazličnejše nogavice. Od pisanih, vzorčastih, črtastih, enobarvnih in še in še… Super zabavne nogavice, ki vam bodo narisale nasmeh na obraz, tudi na najbolj siv in deževen dan. Izbira nogavičk ni bila še nikoli tako zabavna! Nogavice so na voljo za ženske in moške, dobite pa jih v velikostih med 36 – 40 za ženske, in 40 – 45 za moške. Tudi pakiranja so različna, nekatere so pakirane posamično, spet druge v paketih, po dva ali tri pare. In ne le za odrasle, ponujajo tudi pester izbor nogavičk za otroke, izbirate lahko med velikostmi 30,5 – 39. Otroške nogavice ne bodo razočarale nobenega nadobudneža, saj so pisane, mehke in izjemno prijetne.

Otroške fantovske nogavice

Kaj pa zabavne spodnjice?

Če za vas zabavne nogavice niso dovolj, ima Bags&More za vas pripravljene tudi živahne spodnjice. Tako moški kot ženske lahko izbirate med različnimi motivi, vzorci in barvami. Seveda so v ponudbi tudi enobarvne, klasične spodnje hlačke za vse tiste klasike, ki si ne želite eksperimentirati s spodnjim perilom.

Ženske spodnjice

Majhna malenkost lahko naredi VELIKO spremembo

Se tudi vam zdi, da bolj ko gre čas naprej, bolj se moda, make-up, vse v zvezi z lepoto še bolj izpopolnjuje? Meni se to zdi zelo opazno za razliko od včasih. Danes tudi vedno več vidimo žensk katere imajo botox, ampak meni osebno je ok če imaš botox, nimam popolnoma nič proti, ampak določene ga imajo že toliko, da več sploh niso privlačne in lepe kot so bile na začetku! Pri lepoti je super, če si v trendu in spremljaš modne smernice, ampak moreš tudi vedeti kdaj je dovolj, da ne presežeš meje.

Related image

Enako je pri obrveh, v današnjem času jih tako lepo uredijo, da je to kar joj. Oblikovanje obrvi je res pomemben del ženske. Morda se kateri oz kateremu zdi, da to ni najbolj pomembna zadeva, ampak ja, je. Pojdite pred ogledalo, zjutraj, ko ste še celi zlimani od spanja in, ko še niste prebujeni, umijte si obraz, počesite si lase in se poglejte v ogledalo.

Nato pa si vzamite barvico ali karkoli pač iamte z obrvi in si pobarvajte in oblikujte. Vidite razliko? Ja! Samo kaj so obrvi urejene in čeprav vaš obraz ni v celoti urejen ste na pogled že popolnoma drugačna ženska. Ena majhna stvarca lahko naredi res korenito spremembo. Potem naredite še eno spremembo, dodajte še maskaro in imate sedaj urejene obrvi in trepalnice.

Še večja sprememba! Pa pudra sploh nimate na sebi in se že vidi, da ste bolj urejene, kajne? Majhne malenkosti in naredijo res veliko spremembo. Če bi pa šle h komu, ki bi vam red dobro uredil obrvi, da se niti ne bi potrebovale vsako jutro urejati kar se tega tiče pa bi blo vse še bolj na izi! Poskusite, videle boste spremembo!

Stopite v pomlad sveži in polni energije

Ptički žvrgolijo, zvončki pa cvetijo. Pomlad je tu, in da boste tudi vi stopili v pomlad sveži in polni nove spomladanske življenjske energije, se morate na to pripraviti. Da bo vaš izgled lahkoten in živahen Bags&More za vas pripravlja spomladanska znižanja z neverjetno veliko ponudbo trobci in nahrbtnikov.

Spomladansko znižanje, ki ga pripravlja Bags&More ponuja tudi do -60% znižanja na izredno kakovostne torbice številnih znamk. Zbirate lahko med različnimi znamkami, kot so na primer  Desigual, Espirit, Fiorelli, Gabol, Gerry Weber, Reebok, S. Oliver, Valentino in mnoge druge.

Najdite svojo pomladno barvo

Da boste sveži in pomladno lahkotni, lahko v ponudbi spomladanskega znižanja izbirate med številnimi torbicami v pastelnih barvah, ali v bež barvah. Če želite biti spomladi bolj živahni, so za vas na voljo tudi živahnejše barve, od rdeče, bordo, modre in rumene. Nekatere torbe in nahrbtniki pa se ponašajo tudi s čudovitimi vzorci in grafikami. Če pa prisegate na večno modno črnino, boste lahko izbirali v  velikem naboru tako nahrbtnikov, kot torbic, v črni in temno modri barvi, ki bodo poudarile vašo eleganco.

Da boste kos spomladanski utrujenosti

Spomladanska utrujenost in izgovor za nedelo. Bodite vedno pripravljeni s poslovnimi trobami, ki si jih lahko zagotovite kar v Bags&More ponudbi spomladanskega znižanja. V tej spomladanski ponudbi boste našli poslovne torbe za vse resne priložnosti, v njih pa lahko shranite vse kar potrebujete in tudi vaš prenosni računalnik.

Da pa boste pripravljeni tudi na druženje po poslovnih sestankih, si lahko v spomladanski ponudbi pridobite tudi manjše, prikupnejše enoramne torbice, ali pa kar modne pasne torbice, s katerimi boste še posebej modni. Če se odpravljate na izlet ali pa prenašate težje stvari, lahko v ponudbi spomladanskega znižanja izberete tudi nahrbtnike različnih velikosti. Izjemno pestra Bags&More ponudba sezonskega znižanja, bo s celo paleto torb, torbic in nahrbtnikov omogočil prav vsaki ženski, da bo našla popolno torbo zase in to po neverjetni znižani ceni.

Jooj, imam dovolj oblačil s seboj ?!

Ko gremo na izlete, krajše ali daljše nima veze, vedno s seboj odnesemo skoraj celo omaro, čeprav na koncu koncev ne oblečemo niti pol od pol kaj imamo s seboj v potovalki, ampak vedno si sami pri sebi rečemo, to bom nujno potreboval/-a, pa to pa tisto pa tretje in potem je potovalka tako polna, da se več ne da zapreti. Vem, ko gremo mi na morje za en teden, ali pa samo na izlet za dve noči, za vikend nekam, vzamem s seboj enako količino stvari, kar ni logično.

Image result for woman with traveler

Ampak vsaj ženske smo po večini takšne. Vendar ne me narobe razumeti, da smo vedno ženske takšne, poznam tudi nekaj moških, ki pa so celo še hujši od mene, tako da jaz osebno sem še kar na dobri poti, ni takšne velike sile kot pa tisti moški. Vendar veste kako je, ko pa greste nekam in da slučajno pustite določeno stvar doma, potem pa boste ravno tisto nujno potrebovali na morju recimo, zato pač takšni smo ljudje, raje vzamemo več kot pa premalo.

Hja, poglejmo to še iz druge plati. Kaj če slučajno pride do kakšnega slučaja, da ne bomo mogli iti pravočasno domov in bomo morali tam ostali še dva tedna, ker bomo morda nevihte tako močne, da ne bomo mogli iti domov in seveda, s seboj bomo imeli dovolj prtljage, da nam ne bo potrebno skrbeti za oblačila, hahaha.

Vedno sta dve plati, dve zgodbi, ali pa celo več zakaj delamo določeno stvar tako kot jo pač delamo. Nikoli nič ne delamo za nek nesmisel.