Spletne trgovine

Ljudje z spletnimi trgovinami so ljudje, ki upravljajo spletne trgovine in skrbijo za prodajo izdelkov na spletu. To vključuje dejavnosti, kot so urejanje kataloga izdelkov, sprejemanje naročil, upravljanje zalog, spremljanje plačil in posredovanje podpore strankam.

Za uspešno vodenje trgovine potrebujejo lastniki spretnosti v podjetništvu, računovodstvu, marketingu in spletni tehnologiji. Mnogim ljudem je izdelava spletne trgovine namen, da zasluži denar s prodajo izdelkov, ki jim sami niso nujno potrebni. Najpogostejši izdelki, ki se prodajajo na spletu so oblačila, obutev, kozmetika, tehnologija, knjige in igrače. Obstaja tudi veliko manjših spletnih trgovin z različnimi nameni, kot na primer trgovine z ročno izdelanimi izdelki, trgovine s prehranskimi izdelki, itd..

Spletna trgovina lahko predstavlja dobro priložnost za podjetnike, ki želijo ustvariti lastno podjetje, saj je ta vrsta poslovanja relativno enostavna za zagon in relativno poceni za vzdrževanje. Prav tako se lahko prodaja izdelke širšemu krogu potencialnih kupcev, kot pa če bi imeli le eno fizično trgovino le v enem kraju, kar pomeni, da si omejen le na ljudi, ki pač pridejo v tisti kraj kjer je tvoja trgovina.

Če pa je trgovina spletna pa lahko celotna Slovenija in tudi tujina kupuje tvoje izdelke, kar pomeni večji naval naročil kot pa če bi bila le fizična. Tako, da je kar nekaj plusov, če se lotimo spletne prodaje.

Svijet je lijep, a užici još više

Što je točno definicija užitka? Užitak je osjećaj tjelesne, mentalne udobnosti, nešto što osjećamo da drhtimo od užitka. I da, istina je, može biti užitak voziti novi auto, može biti šetnja planinama, može biti užitak kuhati slastice ili jednostavno užitak u krevetu, tijekom spolnog odnosa, možda užitak tijekom masturbacije, stimulacija prostate. Recimo vibrator i užitak, to ide zajedno, stvarno se uklapa.

Vibrator zadovoljava sve vaše potrebe i vaše fantazije. Postoji bezbroj različitih vibratora i na vama je koji ćete odabrati, što mislite da vam najviše odgovara. Ako se možda naljutite na poslu, šef vas je totalno skrenuo s puta, toliko ste bijesni da biste radije sve bacili u kantu i odustali. Ali ne! što biste radije učinili u ovom slučaju? Kad ste na rubu živčanog sloma, triput jako dobro i lijepo duboko udahnite i recite sebi sve će biti ok, dobro sam, ne ljuti se! Onda idite kući, možete se i okupati s lavandom, jer lavanda smiruje i koristite svog prijatelja – vibrator! Možda ne znam što te ljuti, ali ova stvar će te vratiti na pravi put. Zašto bacati dane u smeće jer nas netko ljuti? Ne isplati se ljutiti se na druge.

Ako nas netko gnjavi njihov problem, a ne vaš, zapamtite to! Oni imaju problema s tobom, a ne ti s njima i stoga, samo zato što se ne isplati koristiti svoje živce. Radije se prepustite užicima kod kuće i otiđite u svoj svijet na par sati, lijepo se opustite prije spavanja. Neka vas draga, bolja polovica dobro masira. Možda zapalite neke posebne svijeće koje imaju posebne umirujuće mirise, možete se okupati kao što smo rekli gore i uz posebnu umirujuću glazbu. Sve ovo pomaže, pronađite nešto što vam stvarno pomaže i vidite da ima pozitivan učinak na vas i kada ste neraspoloženi što biste rekli radite samo ono što znate da će vam pomoći da se smirite. Uživajte u svakom danu posebno, ne brinite i ne ljutite se. Nije vrijedno toga. Ali ako te nešto muči, to je njihov problem!

Miele: Dobrodošli v svetu mikrovalovnih pečic

Mikrovalovne pečice so postale nujno zlo hitrega življenjskega sloga. Čeprav mnogi trdijo, da gre zgolj za nezdravo različico običajne pečice, temu ni povsem tako. No, vsaj ne pri Miele. Izjemno premišljene lastnosti aparata vam prinašajo neskončno koristi. Notranjost mikrovalovnih pečic Miele je namreč v celoti izdelana iz plemenitega jekla. Mikrovalovi se tako učinkovito porazdelijo vsepovsod po napravi, vi pa tako lahko uživate v izjemno enostavnem čiščenju.

Uporabniku čiščenje olajša tudi posebna prevleka. Mielejeve aparate iz plemenitega jekla odlikuje še posebej kakovostna površina CleanSteel, ki omogoča enostavno čiščenje brez posebnih čistilnih sredstev. Kako pa je s prstnimi odtisi? Ti so poleg drobtin in ostankov hrane drugi na seznamu nezaželjenih obiskovalcev. K sreči pa se na površini CleanSteel praktično sploh ne vidijo.

Mikrovalovne pečice so izredno priročne še posebno, ko moramo na hitro pripraviti obrok. Večja kot je notranjost pečice, bolj je ta fleksibilna za uporabo. Mielejevi aparati z upravljanjem TopControl, uporabnikom nudijo kar 46 litrov uporabnega volumna notranjosti pečice, kar pomeni, da je prostora za ustvarjanje več kot dovolj. Poleg presenetljivega volumna je Miele poskrbel tudi za to, da boste svoje kreacije lahko videli v najboljši luči. LED-sijalke namreč zagotavljajo briljantno osvetlitev v sami notranjosti pečice. Te ne zahtevajo nikakršnega vzdrževanja, za piko na i pa so tudi energijsko učinkovite.

Mnogi profesionalni kuharji kar naprej sanjajo o popolnem pozlačenju hrane. Le kako bi bili presenečeni, če bi jim povedali, da popolno zapečenost lahko dosežejo z mikrovalnovno pečico? Vgrajeni kvarčni žar v kombinaciji z vrtljivim krožnikom jedi enakomerno in hitro zapeče, saj je že v nekaj sekundah z vso svojo močjo pripravljen na delo. S tem ne bo poskrbljeno zgolj za končni videz kolačkov, krompirjev in podobno, pač pa bo tudi okus naravnost božanski.

Čar mikrovalovnih pečic je ta, da sta hrana in pijača pripravljeni kot bi mignil. Mielejeve mikrovalovne pečice največjo moč dosežejo z zgolj enim pritiskom na gumb. Z enkratnim, dvakratnim ali trikratnim pritiskom na tipko, pečico vklopite bodisi za 30, 60 ali 120 sekund. Za osebne navade, časovne vrednosti lahko celo spremenite. Na primer za vsakodnevno večerno skodelico čaja, ki ne sme biti ne prevroča in ne premrzla ali pa za hitro pogrevanje otroških stekleničk.

Ne sekiraj se, ker te lahko doleti to …

Preberite tukaj kaj je dobro za naše zdravje, kako proti stresu, utrujenosti, kako naše telo malce sprostiti, kaj narediti, da ne pademo v popolno izgorelost. To zanima ogromno ljudi kaj narediti, da ne padeš v popolno temo, da več ne vidiš izhoda, nimaš več energije, niti da bi se zjutraj vstal in šel v službo in kaj šele karkoli druga! Vsi vemo, da v slabo stran takoj lahko pademo kot so recimo kakšne bolezni, težave, bolečine, stres in tako naprej, še bi lahko naštevali, mnogo težje pa je potem spet priti na svoje prejšnje življenje, na tisto mirno stran, težko je ko enkrat zaradi stresa vdari kakšna bolezen priti iz tega, bolezni ko enkrat je se mučiš kar malce časa, da se jo losaš, ne gre tako 123.

Ko pride se moreš malce jeziti in dati marsikaj skozi, da prebrodiš vse to, zato pa pravim da težko prideš iz nečesa težjega ven, zato pa je super da vzdržujemo kolikor se le da naše zdravje, pazimo da nismo v stresu, jezi, da se znamo ustaviti za trenutek in ne riti skozi glavo v zid, to pa zato da ne pademo na to prej omenjeno slabo stran. Nihče noče biti bolan, nihče noče občutiti bolečine in karkoli podobnega. Govorim namreč iz lastnih izkušenj, ker sama sem bila 23 let skoz zdrava kot riba v vodi, nisem nič hodila k zdravniku nikoli, če sem v vseh teh letih bila 5x sem bila res veliko, vse sem lahko jedla, bila sem več kot normalna, pač bila sem super!

Potem pa ko je prišo po 23.em letu en velik stres, pa drug stres za tem, vsa jeza in vse je takrat se zvalilo name in potem je bil boom! Sprva še ne čutiš, da bo kaj prišlo, ampak čez kakšno leto pa sem občutila ta velik šok, ko sem začela imeti neznosne bolečine v želodcu, slabosti, in vsega in svašta. V tem sem bila skoraj eno leto preden sem se vsaj bolečin in tega rešila. Hodila sem od zdravnika do zdravnika, niso vedeli kaj mi je, mi dali različne tablete in s tem seveda še bolj škodovali in še danes nisem čisto ok. Imam težave ko jem, ker me venomer dviguje, ampak vsaj bolečin nimam in ja, sem mnogo bolj normalna kot takrat vse tisto, ampak zato pravim, da rabiš ogromnooooo časa, da pridem iz zosa v katerem si. Zato pa pazite se in skrbite za svoje zdravje!!! Čim manj se jezite, čim manj stresa, ker to je največji tihi notranji ubijalec, pride zelo tiho in nevedno. Ni vredno, da si uničimo zdravje zaradi izgoretja, umirimo se, zadihajmo in uživajmo življenje.

Toplotna črpalka za ogrevanje je ena izmed najučinkovitejših metod za topel dom

Kronotermova toplotna črpalka za ogrevanje nudi večjo varčnost na pram vsem ostalim ogrevalnim sistemom.

 

Če vzamemo za primere ogrevanje na pelete, uporabo zemeljskega plina, kurilnega olja in električnega ogrevanja, je toplotna črpalka za ogrevanje v samem vrhu pri količini prihrankov. Kronotermova toplotna črpalka za ogrevanje nudi možnost ogrevanja objektov, kot tudi sanitarne vode. Toplotna črpalka za ogrevanje za svoje delovanje izkorišča nekonvencionalne vire toplote, torej zrak, zemlja in voda.

Podjetje Kronoterm nudi tudi možnost daljinskega upravljanja, pri katerem uporabniki ne potrebujejo stati zraven same toplotne črpalke, pač pa lahko temperaturo uvajajo s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

Kronoterm je razvil toplotne črpalke, ki so celo tišje od hladilnika, delujejo pa na osnovi geotermalne energije. Nova družina GEOS (WPG-07(21)-(K)2 HT) je toplotna črpalka za ogrevanje primerna tako za novogradnje kot za starejše objekte ter tako za talno kot tudi za radiatorsko ogrevanje.

SLIKA 1: Primer: Ogrevalna toplotna črpalka GEOS (WPG-07(21)-(K)2 HT) je varčna, tiha, možno pa jo je daljinsko upravljati.

 

Toplotna črpalka za ogrevanje in vrste

Poznamo več različnih vrst toplotni črpalk. Toplotna črpalka za ogrevanje zrak/voda, toplotna črpalka za ogrevanje voda/voda, toplotna črpalka za ogrevanje zemlja/voda in hibridna toplotna črpalka za ogrevanje. Princip zrak/voda izkorišča zrak, ki je neizčrpen vir energije in je povsod na voljo. To je najcenejša vrsta toplotne črpalke. Če se odločite za vrsto voda/voda boste izkoriščali toploto podtalnice, toplotne črpalke zemlja/voda izkoriščajo toplotno energijo, shranjeno v kameninah oz. v zemlji. Četrta opcija so toplotne črpalke zemlja/voda in zrak/voda izkoriščajo toplotno energijo tako okoliškega zrak ali toploto pridobljena iz zemlje (geosonda ali zemeljski kolektor). Združujejo lastnosti toplotnih virov toplotnih črpalk zrak/voda in zemlja/voda.

Ne glede na vrsto, pa je toplotna črpalka za ogrevanje dolgoročno najcenejša, hkrati pa okolju najprijaznejši vir ogrevanja.

Prva uporaba menstrualne skodelice

Prvič je vedno nekaj težko narediti, kajne? Čisto vedno, se obotavljamo, pomišljujemo ali ja ali ne, je vredno in še takšna podobna vprašanja, vendar na koncu pa je vedno vse super in prav, vendar to obotavljanje nas vedno popolnoma spravi iz tira. Naj vam povem moj primer, ki se mi je zgodil nazadnje, da sem se kar obotavljala in ko sedaj pomislim za nazaj mi je res žal, da sem se tako dolgo spravljala k stvari. Namreč letos sem se odločila in sem prvič uporabila menstrualno skodelico. Ko sem jo vzela v roke sem si mislila, joj ali mi bo sploh šlo ali bo katastrofa. Sem namreč človek, ki res potrebuje veliko časa, da sprobam nove stvari, sem kar obotavljajoča. Vedno imam od zadaj v glavi stavek »kaj pa če« in potem sto različnih vprašanj, kaj se lahko zgodi in gre narobe.

Vse kar vas zanima o menstrualni skodelici! - Okay.si

In v tem primeru mi je vedno bilo najlažje uporabiti vložek, ko so prišli tisti dnevi, vendar sem si rekla, da je čas za nekaj bolj novejšega in sodobnejšega, zato sem tudi preizkusila le to. Še tamponov nisem uporabljala nikoli, ker mi je groza, sploh ko sem prebrala na spletu, da katera tega ni ven dobila, ker se je špagica utrgala in sem si mislila, ne ne, to pa ni zame, ne bom riskirala.

In seveda me je bilo tudi glede menstrualne skodelice strah, samo hotela sem probat in tudi sem na koncu. In kaj vam sedaj povem? Strah pri tem je popolnoma odveč!!! Spraševala sem se prvo kot prvo kako je to med menstruacijo, ali to kaj teče ven, kako se bom sploh premikala, me ne bo motilo med gibanjem, je res varno, kako bom to dobila ven iz nožnice, ko je treba ali bo šlo, in še in še vprašanj.

In jaz, ko sem res ena izmed največjih boječk, da reče, da je tukaj pri tej skodelici strah odveč, potem ste lahko 100 % prepričane, da je ok tudi za vas in da ne bo šlo popolnoma nič narobe in da sploh ne boste vedele, da nosite to med tistimi neprijetnimi dnevi v mesecu. Nasvet torej: ne oklevajte, ko nekaj hočete poskusiti, poskusite takoj, ker bolj kot odlašate bolj na koncu vidite, da ste zaman tako dolgo odlašale in bi lahko nekaj fantastičnega že preizkusili prej!

Moški in obdarovanje

Moj zelo dober prijatelj je svoji punci kupoval darilo. Ampak moški kot moški vedno rečejo, joooj pa ne vem kaj bi ji kupil, daj pomagaj mi, imaš kakšno idejo, kaj bi ji lahko dobrega nabavil?! In potem seveda dobre prijateljice pomagajo prijateljem iz zagat. Nazadnje mi je rekel, pa joj nimam blage veze, niti malo mi nič ne pade na pamet, in rečem, pa kako nimaš idej, če za žensko je mnogo lažje kupovati kot za moške, imaš od nakita, do oblačil, do parfumov, vsega in svašta imaš za ženske, veliko ponudbo, ampak ne, on vseeno ne ve.

man-giving-a-gift-to-a-woman | BerwickPharmacy knowledge & expertise

In sem mu dala idejo, ker vem, da sem tudi sama iskala po spletu spalne srajčke in sem rekla pa idi na spletno stran Laloka in ji tam poišči eno seksi spalno srajčko in boš še ti imel nekaj od tega, ker jo boš lahko gledal v tem vsako večer! Pa mi nazaj odgovori, pa ja, imaš prav, kako se tega nisem sam spomnil! In ja, sedaj pa mi recite moški, da ni to top ideja? Včasih pač moreš samo malce pomisliti, in moški, ko nam kaj kupite je velikokrat tako, da če dobro kupite lahko imate tudi vi kaj od tega ne samo ženske, samo kot sem rekla, dobro morate premisliti in dobro kupiti pa je, če slabo kupite ste si sami krivi. In seveda, ko je prijatelj dal punci darilo ji je bilo zeloooo všeč, saj kako ji pa ne bi bilo, če je to res unikat darilo, katero lahko vsako večer nosiš in imata oba nekaj od tega.

Pa plus tega na tej strani zraven nekih seksi oblek najdeš še kakšne druge pripomočke za intimne igrice in je večer lahko poseben, zraven še šampanjček, jagode, cupcake in je tako kot bi gledali film, romantika na višku. Vsaki ženski je to res romantika na višku, samo moški malce se morate kdaj kaj spomniti, hihi.

Življenje gre mimo 123

Delo, delo, delo, ljudje smo venomer v nekem hitenju, vedno nekaj delamo, vsaj v večini in dnevi minejo kot bi rekel keks. Vsaj meni osebno se zdi, da ko je ponedeljek, da je 123 tukaj tudi petek in potem vikend, da se malce spočiješ ponovno mine, kot da si bil doma le en dan in ne dva dni pa nekaj mičkenega zraven.

Delovne hlače na pas | Matex delovna oblačila po vaši želji

Ne vem ali je naš tempo življenja res tako hiter ali pa se nam že vse skupaj zdi, da tako mine a dejansko gre čas zelo počasi. A tam, ko pa si želimo, da bi čas minil kolikor hitro se da, tam pa nikoli ne mine, tam pa se vleče kot ne vem kaj pa je samo ena ura ali pa dve uri, ampak ne tam pa mine kot da bi skupaj gledal dva tedna ne dve uri. Ampak kaj hočemo, takšno je življenje.

Življenje pač gre in treba si je služiti denar, določeni si ga služijo na takšen način, spet drugi na drugačen. Določeni morejo v službi imeti uniforme, drugi ne, spet tretji potrebujejo le dobra zaščitna oblačila, kakšne dobre delovne hlače in je to to, spet drugi potrebujejo le dobre jakne in tako naprej.

Popolnoma je odvisno od tipa dela katerega opravljamo kaj dejansko potrebujemo. Poleg tega, da smo dobro oblečeni, da imamo lepo plačo in da lahko lepo živimo in meseca v mesec je pomembno tudi to, da svoje delo opravljamo z veseljem in ne s težavo

Staro za novo …

Sedaj v tem času je pravi naval na termometre, vsi jih na veliko kupujejo od privat ljudi za domove od podjetij, ker jih pač moremo imeti zaradi tega nadležnega virusa. Marsikje so tudi cene le teh zelo poskočile kot tudi cene za maske. Vendar vam zaupam, kje pa se da dobiti termoometer za dobro ceno in še kvaliteten je. Kupite ga lahko na termometer.net, pa še hitra dostava je! V naši družini smo ga vsi kupili na tej spletni strani, ker je preprosto bil najbolj ugoden.

Parents warned against using childrens paracetamol and ibuprofen |  Express.co.uk

Vsepovsod smo gledali kje so najbolj in na koncu smo našli tole spletno stran. Seveda, da si sprva skeptičen, če je sploh ok, ali bo delovan kot je treba ali ne, ampak rekla sem si ok, moram sprobati, sploh pa če ne dela je možno vračilo in zakaj ne bi kupila.

Nakupa mi ni žal, vam lahko sedaj rečem, zadovoljna sem s to zadevščino in res dobro deluje. Sicer nisem ga imela namena kupiti, imela sem nekega res starega, že zastarelega bi lahko rekla, ampak sedaj ko je takšna situacija sem si pač rekla, da se bom malce modernizirala in šla naprej. In dobro je, da sem se modernizirala in da imam sedaj nekaj boljšega kot pa tisto mojo staro šaro. Včasih se je tudi težko od nečesa ločiti, ko imaš toliko let in let, kot recimo oblačil se tako zelo težko losam, jih nikakor ne moram dati stran, ker sem preprosto navezana na njih, ampak enkrat se pač moreš prepustiti in dati nekaj stran ter iti korak naprej.

Otroške sobe in postelje

Ko nakupujemo za otroke, je v prvi vrsti najbolj pomembno, da posvetimo pozornost predvsem kakovosti in hkrati tudi videzu. Kakovosti, zaradi daljše življenjske dobe in videzu, zato, da se bo nakup dopade otroku. Je pa res tudi, da je zelo odvisno od tega, kaj kupujemo. Recimo, ko si ogledujemo razne otroške sobe, morda našo pozornost pritegne kompletna otroška soba in nam ni potrebno več iskati, saj so najbolj bistven dele kupili hkrati. Če pa morda oklevamo in bi raje določen kos pohištva kupili drugačen, recimo otroška postelja, ki je močno pritegnila našo pozornost je precej drugačne od otroške posteljice, katero dobimo, če se odločimo za nakup otroške sobe v kompletu. Tako, da lahko tudi kombiniramo in vsak kos kupimo posamično.

Ugotavljamo, da je nakup otroške sobe zelo pomemben, saj gre za nekaj, kar bo v uporabi lep čas in tudi za to, ker gre za nekaj, kjer bo otrok preživel veliko časa. Primerna otroška soba oziroma takšna, ki se bo skladala z željami otroka, bo vsekakor tudi otroku všeč, kar je seveda nujno, kajti otrok bo tako veliko raje v svoji sobi. In glede na to, koliko časa dejansko otroci preživijo v svojih sobah, je nujno, da se sobe otrokom dopadejo. Zato mu pri izbiri seveda lahko pomagamo, na kocu pa se vsekakor odločimo za nakup tiste otroške sobe, ki je otroku najbolj všeč. Pri tem pa seveda poskrbimo za to, da je hkrati tudi uporabna otroška soba in predvsem praktična. Tako, da če si morda otrok želi otroške postelje v obliki avtomobila ali pa bi morda namesto otroške postelje raje pograd, se mogoče res odločimo zanj. Otroška postelja je zelo bistven del otroške sobe in je tako prav, da je v skladu s pričakovanji otroka.

Amazing Kids Rooms That Will Make You Wish You Didn't Have To Grow Up -  YouTube

Kar se tiče finančnega zalogaja, seveda nas bo otroška soba stala tudi nekaj financ. Kolikšna bo cena otroške sobe, pa je odvisno predvsem od tega, katero bomo kupili in tudi kje. Če želite pestro ponudbo otroških sob po izjemnih cenah, je morda otroška trgovina mali vragci pravi naslov. Ne samo, da so nam na voljo kompletne otroške sobe ali pa je otroška soba plod kombinacije različnih kosov, na voljo so nam tudi razne otroške postelje. Ne glede na to, ali naš otrok želi, da je njegova postelja avtomobil. Tudi takšne otroške sobe so nam namreč na voljo.

Vedno, ko lahko upoštevamo želje otroka, jih poskusimo upoštevati. Seveda, če so zanj tudi dobre. Ko je otrok majhen, pa je popolnoma razumljivo, da odločitve sprejemamo sami in se samostojno odločamo o tem, kaj bi zanj bilo dobro. Ko pa je otrok večji in že izraža želje, pa jim poskušamo slediti. Recimo, pri nakupu otroške sobe je seveda pomembno, da upoštevamo to, da je kakovostna otroška soba. Da so kakovostne otroške postelje ali otroške posteljice. Upoštevamo to, da je otroška soba prostor, kjer bo otrok preživel veliko časa in zato moramo slediti njegovim potrebam, tudi željam. Če morda želi, da je točno določene barve, da so stene prelepljene z raznimi motivi stenskih nalepk, ipd. Vsekakor poskušamo to tudi zagotoviti. In čeprav nas bo morda to stalo nekaj financ, pa vendar, ko pomislimo, da gre za enkraten nakup, se seveda s stroškom lažje sprijaznimo in nam verjetno tudi ni težava, če odštejemo nekoliko več za otroško sobo. Ta bo zagotovo imela tudi daljšo življenjsko dobo in sploh, v kolikor izpolnjuje naša pričakovanja po uporabnosti in praktičnosti, toliko bolje.