Spletne trgovine

Ljudje z spletnimi trgovinami so ljudje, ki upravljajo spletne trgovine in skrbijo za prodajo izdelkov na spletu. To vključuje dejavnosti, kot so urejanje kataloga izdelkov, sprejemanje naročil, upravljanje zalog, spremljanje plačil in posredovanje podpore strankam.

Za uspešno vodenje trgovine potrebujejo lastniki spretnosti v podjetništvu, računovodstvu, marketingu in spletni tehnologiji. Mnogim ljudem je izdelava spletne trgovine namen, da zasluži denar s prodajo izdelkov, ki jim sami niso nujno potrebni. Najpogostejši izdelki, ki se prodajajo na spletu so oblačila, obutev, kozmetika, tehnologija, knjige in igrače. Obstaja tudi veliko manjših spletnih trgovin z različnimi nameni, kot na primer trgovine z ročno izdelanimi izdelki, trgovine s prehranskimi izdelki, itd..

Spletna trgovina lahko predstavlja dobro priložnost za podjetnike, ki želijo ustvariti lastno podjetje, saj je ta vrsta poslovanja relativno enostavna za zagon in relativno poceni za vzdrževanje. Prav tako se lahko prodaja izdelke širšemu krogu potencialnih kupcev, kot pa če bi imeli le eno fizično trgovino le v enem kraju, kar pomeni, da si omejen le na ljudi, ki pač pridejo v tisti kraj kjer je tvoja trgovina.

Če pa je trgovina spletna pa lahko celotna Slovenija in tudi tujina kupuje tvoje izdelke, kar pomeni večji naval naročil kot pa če bi bila le fizična. Tako, da je kar nekaj plusov, če se lotimo spletne prodaje.

Kamagra pomaga …

Današnji tempo življenja in ta stres ki je veliko pripomore tudi na zdravju kot takem. Bolj kot smo v stresu, bolj kot se sekiramo bolj se to začenja poznati na zdravju samem. Marsikomu se morda zdi, da temu ni tako ampak je. Če ne bi bilo stresa v tolikšni meri kot ga je danes bi bilo mnogo manj bolezni to je zagotovo. Potem pa imamo težave z želodcem, prebavili, ženske s svojimi ženskimi težavami, moški s svojimi moškimi težavami in potem se to samo še stopnjuje. Si pa recimo če smo že pri moških lahko moški pomagajo, če imajo težave s tem, da nekaj med spolnostjo ne stoji, to je najboljši kamagrin gel, ki bo vsem moškim še kako pomagal, da bo seks kljub stresu fenomenalen. Se pa je žal potrebno naučiti obvladovati stres, in ja, lažje je to reči kot pa narediti.

Marsikdaj nam kdo reče, pa samo odmisli vse skupaj in bo vse mnogo bolje, ampak kako boš vse odmislil, žal ne gre, vedno nam te naše »smotane« misli hitijo sem ter tja in jih nikakor ne moreš izklopiti, pa če bi še tako rad nikakor ne gre. Najlažje bi bilo, če bi ljudje biti tako kot televizorji, ko se nam jih več ne da gledati ga preprosto samo izklopiš in je to to. Ljudje pa venomer nekaj premlevamoo, sicer ja, določeni več določeni manj.

Sama sem recimo med tistimi, ko vem, uff, še kako vem, da vse preveč premlevam v sebi, in skrbim vedno za vse in vsakogar, čeprav mi ne vračajo enakega nazaj, ampak ne morem iz svoje kože. Če bi imela kakšno sposobnost, da bi si jo izbrala bi bila to definitivno ta, da bi lahko izklopila misli, to bi bila super supermoč! Kaj pa vi mislite, kaj bi pa vi imeli za supermoč?

Svijet je lijep, a užici još više

Što je točno definicija užitka? Užitak je osjećaj tjelesne, mentalne udobnosti, nešto što osjećamo da drhtimo od užitka. I da, istina je, može biti užitak voziti novi auto, može biti šetnja planinama, može biti užitak kuhati slastice ili jednostavno užitak u krevetu, tijekom spolnog odnosa, možda užitak tijekom masturbacije, stimulacija prostate. Recimo vibrator i užitak, to ide zajedno, stvarno se uklapa.

Vibrator zadovoljava sve vaše potrebe i vaše fantazije. Postoji bezbroj različitih vibratora i na vama je koji ćete odabrati, što mislite da vam najviše odgovara. Ako se možda naljutite na poslu, šef vas je totalno skrenuo s puta, toliko ste bijesni da biste radije sve bacili u kantu i odustali. Ali ne! što biste radije učinili u ovom slučaju? Kad ste na rubu živčanog sloma, triput jako dobro i lijepo duboko udahnite i recite sebi sve će biti ok, dobro sam, ne ljuti se! Onda idite kući, možete se i okupati s lavandom, jer lavanda smiruje i koristite svog prijatelja – vibrator! Možda ne znam što te ljuti, ali ova stvar će te vratiti na pravi put. Zašto bacati dane u smeće jer nas netko ljuti? Ne isplati se ljutiti se na druge.

Ako nas netko gnjavi njihov problem, a ne vaš, zapamtite to! Oni imaju problema s tobom, a ne ti s njima i stoga, samo zato što se ne isplati koristiti svoje živce. Radije se prepustite užicima kod kuće i otiđite u svoj svijet na par sati, lijepo se opustite prije spavanja. Neka vas draga, bolja polovica dobro masira. Možda zapalite neke posebne svijeće koje imaju posebne umirujuće mirise, možete se okupati kao što smo rekli gore i uz posebnu umirujuću glazbu. Sve ovo pomaže, pronađite nešto što vam stvarno pomaže i vidite da ima pozitivan učinak na vas i kada ste neraspoloženi što biste rekli radite samo ono što znate da će vam pomoći da se smirite. Uživajte u svakom danu posebno, ne brinite i ne ljutite se. Nije vrijedno toga. Ali ako te nešto muči, to je njihov problem!

Kaj vse se lahko zgodi …

Poznate koga, ki išče novo zaposlitev, ali ste morda vi med tistimi iskalci? Jaz poznam kar nekaj oseb, ki so v tem zadnjem času bili iskalci dela, sploh, ker je korona naredila svoje in so ostali brez služb. Ne moreš verjeti, kaj vse se lahko zgodi zaradi enega virusa, kaj vse lahko izgubiš, ko si misliš, da tega ne moreš izgubiti. Tudi, ko pomislimo, kakšne firme vse so šle v stečaj, propadle, ko si nikoli ne bi mislil, da bodo končale svoj posel, sploh, ker so bili tako dolgo na sceni in ekola, virus je naredil svoje.

Včasih se človek sprašuje, kako je to možno, da sploh pride do tega. Kaj takega bi si lahko mislil, da se bo zgodilo le v kakšnem filmu, ne pa da bo pandemija dejansko pri nas in nam naredila toliko škode. Ljudje so ostajali brez služb, postajali so depresivni, izgubljeni, ker ni bilo druženja, in nasploh je vse izgledalo samo črno, namesto, da bi lahko živeli na polno življenje, kajti tega izgubljenega časa za nedruženje ne bomo nikoli več dobili nazaj.

Vendar saj veste kaj pravijo, v vsaki slabi stvari skušajmo najti nekaj dobrega, in v tem primeru virusa je dobro to, da začnemo bolj ceniti malenkosti, se ne ubadamo več toliko z materialnimi stvarmi, ker nikoli ne veš kdaj boš ostal brez česa, vsaj jaz sem tega mnenja, vendar vsak pa ima vsekakor svoje mnenje in prav je tako.

Sedaj, ko gledam kdaj kakšne oglase vidim, da v večini iščejo po trgovinah dela, kajti tam je čez celo pandemijo tako najbolj vse štimalo, ker v trgovino smo itak mogli vsi hoditi, brez hrane nismo mogli ostati, a ne. Vsaj ena stvar, ki je dobro »laufala« čez celi dve leti. Vendar bodimo pozitivni in se ne vdajmo! Vsega bo enkrat konec in takrat bomo zavriskali!

Dobra stara zdravljenja

Ali si vzamete čas zase? Da se sprostite, zaživite življenje na polno? Ali ste venomer v skrbeh, stresu in vedno znova vas začne nekaj mučiti, kar se tiče zdravja, vedno znova se sprašujete pa zakaj vedno jaz nekaj »fašem«, vedno je meni nekaj. Seveda, če smo zelo veliko v stresu lahko kar hitro kaj dobimo, zato pa če se le da glejmo nase in svoje zdravje. Če pa ste že v kakšni fazi, ko ne veste kako iz nje pa vam lahko pomaga Bioresonanca Ljubljana in se bo vaše zdravje uredilo 123. Vsako stvar se lahko uredi, če le imamo voljo do tega in verjamemo, da bo vse ok.

Če smo skoz negativni tudi če ne vem kaj delamo ne bo nikoli ok, če pa smo venomer kot v nekem krču, kako se nam bo popravilo zdravstveno stanje? Težko, kajne? Če smo že ravno pri zdravju, naj vam povem podatek, da je bioresonanca zelo dobro uveljavljena metoda alternativne oblike zdravljenja, katere začetki segajo že v leto 1879!

Tako, da lahko vidite, da glede na to, da je to tako stara metoda je še vedno dobra, ji ljudje verjamejo, nekaj more biti na tem, da so učinki pozitivni, se vam ne zdi? Res je, da so ljudje, pač določeni skeptični glede te zadevice, ampak ne moreš biti septičen dokler ne preizkusiš zadevice in lahko na podlagi svoje izkušnje nekaj govoriš, takšno je moje mnenje, jaz sem vedno samo za ta način, da moreš nekaj preizkusiti preden o nečem govoriš na pamet pa nisi še niti 1% le tega preizkusil. Kdo se strinja z menoj?

Toplotna črpalka za ogrevanje je ena izmed najučinkovitejših metod za topel dom

Kronotermova toplotna črpalka za ogrevanje nudi večjo varčnost na pram vsem ostalim ogrevalnim sistemom.

 

Če vzamemo za primere ogrevanje na pelete, uporabo zemeljskega plina, kurilnega olja in električnega ogrevanja, je toplotna črpalka za ogrevanje v samem vrhu pri količini prihrankov. Kronotermova toplotna črpalka za ogrevanje nudi možnost ogrevanja objektov, kot tudi sanitarne vode. Toplotna črpalka za ogrevanje za svoje delovanje izkorišča nekonvencionalne vire toplote, torej zrak, zemlja in voda.

Podjetje Kronoterm nudi tudi možnost daljinskega upravljanja, pri katerem uporabniki ne potrebujejo stati zraven same toplotne črpalke, pač pa lahko temperaturo uvajajo s pomočjo pametnega telefona ali tablice.

Kronoterm je razvil toplotne črpalke, ki so celo tišje od hladilnika, delujejo pa na osnovi geotermalne energije. Nova družina GEOS (WPG-07(21)-(K)2 HT) je toplotna črpalka za ogrevanje primerna tako za novogradnje kot za starejše objekte ter tako za talno kot tudi za radiatorsko ogrevanje.

SLIKA 1: Primer: Ogrevalna toplotna črpalka GEOS (WPG-07(21)-(K)2 HT) je varčna, tiha, možno pa jo je daljinsko upravljati.

 

Toplotna črpalka za ogrevanje in vrste

Poznamo več različnih vrst toplotni črpalk. Toplotna črpalka za ogrevanje zrak/voda, toplotna črpalka za ogrevanje voda/voda, toplotna črpalka za ogrevanje zemlja/voda in hibridna toplotna črpalka za ogrevanje. Princip zrak/voda izkorišča zrak, ki je neizčrpen vir energije in je povsod na voljo. To je najcenejša vrsta toplotne črpalke. Če se odločite za vrsto voda/voda boste izkoriščali toploto podtalnice, toplotne črpalke zemlja/voda izkoriščajo toplotno energijo, shranjeno v kameninah oz. v zemlji. Četrta opcija so toplotne črpalke zemlja/voda in zrak/voda izkoriščajo toplotno energijo tako okoliškega zrak ali toploto pridobljena iz zemlje (geosonda ali zemeljski kolektor). Združujejo lastnosti toplotnih virov toplotnih črpalk zrak/voda in zemlja/voda.

Ne glede na vrsto, pa je toplotna črpalka za ogrevanje dolgoročno najcenejša, hkrati pa okolju najprijaznejši vir ogrevanja.

Prva uporaba menstrualne skodelice

Prvič je vedno nekaj težko narediti, kajne? Čisto vedno, se obotavljamo, pomišljujemo ali ja ali ne, je vredno in še takšna podobna vprašanja, vendar na koncu pa je vedno vse super in prav, vendar to obotavljanje nas vedno popolnoma spravi iz tira. Naj vam povem moj primer, ki se mi je zgodil nazadnje, da sem se kar obotavljala in ko sedaj pomislim za nazaj mi je res žal, da sem se tako dolgo spravljala k stvari. Namreč letos sem se odločila in sem prvič uporabila menstrualno skodelico. Ko sem jo vzela v roke sem si mislila, joj ali mi bo sploh šlo ali bo katastrofa. Sem namreč človek, ki res potrebuje veliko časa, da sprobam nove stvari, sem kar obotavljajoča. Vedno imam od zadaj v glavi stavek »kaj pa če« in potem sto različnih vprašanj, kaj se lahko zgodi in gre narobe.

Vse kar vas zanima o menstrualni skodelici! - Okay.si

In v tem primeru mi je vedno bilo najlažje uporabiti vložek, ko so prišli tisti dnevi, vendar sem si rekla, da je čas za nekaj bolj novejšega in sodobnejšega, zato sem tudi preizkusila le to. Še tamponov nisem uporabljala nikoli, ker mi je groza, sploh ko sem prebrala na spletu, da katera tega ni ven dobila, ker se je špagica utrgala in sem si mislila, ne ne, to pa ni zame, ne bom riskirala.

In seveda me je bilo tudi glede menstrualne skodelice strah, samo hotela sem probat in tudi sem na koncu. In kaj vam sedaj povem? Strah pri tem je popolnoma odveč!!! Spraševala sem se prvo kot prvo kako je to med menstruacijo, ali to kaj teče ven, kako se bom sploh premikala, me ne bo motilo med gibanjem, je res varno, kako bom to dobila ven iz nožnice, ko je treba ali bo šlo, in še in še vprašanj.

In jaz, ko sem res ena izmed največjih boječk, da reče, da je tukaj pri tej skodelici strah odveč, potem ste lahko 100 % prepričane, da je ok tudi za vas in da ne bo šlo popolnoma nič narobe in da sploh ne boste vedele, da nosite to med tistimi neprijetnimi dnevi v mesecu. Nasvet torej: ne oklevajte, ko nekaj hočete poskusiti, poskusite takoj, ker bolj kot odlašate bolj na koncu vidite, da ste zaman tako dolgo odlašale in bi lahko nekaj fantastičnega že preizkusili prej!

Staro za novo …

Sedaj v tem času je pravi naval na termometre, vsi jih na veliko kupujejo od privat ljudi za domove od podjetij, ker jih pač moremo imeti zaradi tega nadležnega virusa. Marsikje so tudi cene le teh zelo poskočile kot tudi cene za maske. Vendar vam zaupam, kje pa se da dobiti termoometer za dobro ceno in še kvaliteten je. Kupite ga lahko na termometer.net, pa še hitra dostava je! V naši družini smo ga vsi kupili na tej spletni strani, ker je preprosto bil najbolj ugoden.

Parents warned against using childrens paracetamol and ibuprofen |  Express.co.uk

Vsepovsod smo gledali kje so najbolj in na koncu smo našli tole spletno stran. Seveda, da si sprva skeptičen, če je sploh ok, ali bo delovan kot je treba ali ne, ampak rekla sem si ok, moram sprobati, sploh pa če ne dela je možno vračilo in zakaj ne bi kupila.

Nakupa mi ni žal, vam lahko sedaj rečem, zadovoljna sem s to zadevščino in res dobro deluje. Sicer nisem ga imela namena kupiti, imela sem nekega res starega, že zastarelega bi lahko rekla, ampak sedaj ko je takšna situacija sem si pač rekla, da se bom malce modernizirala in šla naprej. In dobro je, da sem se modernizirala in da imam sedaj nekaj boljšega kot pa tisto mojo staro šaro. Včasih se je tudi težko od nečesa ločiti, ko imaš toliko let in let, kot recimo oblačil se tako zelo težko losam, jih nikakor ne moram dati stran, ker sem preprosto navezana na njih, ampak enkrat se pač moreš prepustiti in dati nekaj stran ter iti korak naprej.

Pozlatite se

Se včasih počutite kot keramična posoda, ki je ravnokar padla na betonska tla in se razbila na tisoče neuporabnih koščkov. Posodo vam je – nihče več ne ve kdaj – podarila mama. V resnici vas je ves čas nervirala, zato ste jo prestavljali iz enega bolj neugledne prostora na drugi po vašem stanovanju. Vedno vam je bila nekako tuja in zoprno vam je bilo brisati prah z nje. Večkrat ste jo že mislili vreči, pa ste jo kljub temu obdržali. Konec koncev vam jo je podarila mama.

 

Razbita posoda je vaše življenje

Sedaj pa je padla na tla in se razbila. Vi pa se kar naenkrat ne počutite dobro. Pobirate koščke in ne veste, kaj bi. Preveva vas žalost, tisti dobro znani občutek samotnosti, ki se včasih zvečer, ko ste končno malo sami, zareže v vaše kosti in srce, da se zvijete v klobčič in potegnete kovter čez glavo. Tisti dobro znani občutek žalosti, ki je v resnici tu ves čas, le priznati si ga ne smete, saj vendarle nimate časa; služba, otroci, starši, partner, bivši partner, perilo, posoda, neodgovorjeni klici in mejli, kuhinja, obveznosti, obveznosti, obveznosti …

 

No, ta posoda na simbolni ravni predstavlja vaše življenje. Dobili ste ga od staršev. Ob rojstvu ste bili celi in lepi. Tekom let čedalje bolj razpokani in obrabljeni. In še za časa življenja ste počili, se razbili na mnogotere neuporabne koščke. Ko pometate to posodo s tal, pometate svoje življenje. In ko jo boste vrgli v smeti, boste zavrgli svoje življenje.

What Will Life Be Like After the Pandemic? | INSEAD Knowledge

Obliž z zlatom

Na Japonskem že stoletja obstaja metoda popravljanja zlomljene in razbite keramike, in sicer z zlatom, srebrom ali platino. Imenuje se Kintsugi – kar dejansko pomeni »obliž z zlatom«. Tako popravljena keramika je potem še lepša. Postane nekaj posebnega in osebnega. Niti dve taki posodi ne morat biti enaki. Vsaka je edinstvena v svoji lepoti. Nekaj pokvarjenega in neuporabnega postane nekaj prelepega. Umetnost. Umetnost življenja. Nepopolno prehaja v popolnost in obratno. Na vas je, da se odločite.

 

Eden od razlogov, da podjetnik Boštjan Trilar potuje je tudi, da tako spoznava nove kulture, se iz njih uči in sestavlja koščke svojega življenja.

Bags&More: ŠOLSKE TORBE

Zanimiva in odštekana šolska torba so sanje vsakega šolarja, kvaliteten in dolgotrajen nahrbtnik pa sanje vseh staršev. Vse to in še mnogo več lahko najdete v poslovalnicah Bags&More.

Podjetje Bags&More ima za vas pripravljeno pestro ponudbo šolskih torb za šolarje vseh starosti. Izbirate lahko med številnimi svetovno znanimi znamkami, kot npr. Angry Birds, Dakine, Kaos, Spirit, Step by step, Coocazoo, MotoGP in še mnogo več.

Večina nahrbtnikov ima možnost nastavljive višine hrbta. Tako lahko torba odrašča skupaj z otroci. Kot že omenjeno, so nahrbtniki primerni za šolarje vseh starosti. Večina torb, primernih za prvo triado osnovne šole, vsebuje odsevne trakove, vrečko za copate, denarnico, tubo in celo polno opremljeno denarnico. Nekateri šolski seti imajo v ceno vključene tudi zvezke, mapo z elastiko, bidon za vodo, voščenke, plastelin, ovitke za zvezke in celo tempere. Kakšna ponudba, kajne?

Vse šolske torbe so izdelane tako, da ne bodo škodile hrbtenicam vaših najmlajših. Nahrbtniki so pogosto pretežki in posledično lahko škodijo razvoju otroške hrbtenice. Podjetje Bags&More vsem šolarjem želi le najboljše, zato ima večina njihovih izdelkov ergonomsko oblikovano hrbtišče, ter oblazinjene in nastavljive naramnice.

Poleg bogate ponudbe šolskih torb, v trgovinah Bags&More lahko najdete tudi nahrbtnike za različne priložnosti. Poskrbeli so tako za starše, kot tudi za njihove malčke. Odrasli si namreč lahko ogledajo široko ponudbo športnih torb in nahrbtnikov, tako za ženske kot tudi za moške.

Trgovine Bags&More lahko najdete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo prijazni prodajalci radi priskočili na pomoč. Prav tako si ponudbo šolskih torb in ostalih nahrbtnikov lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani bagsandmore.si, kjer si iskanje lahko olajšate s številnimi nastavitvami. Izbirate lahko med svetovno znanimi znamkami, barvami, materiali in še mnogo več. Izdelke lahko prevzamete v trgovini, ali pa vam jih pošljejo kar po pošti. Hitro in enostavno. Vse na enem mestu−v trgovinah Bags&More!