Ciganske in tarot karte za VEDEŽEVANJE

Vedno nas je zanimalo kaj nas čaka v prihodnosti. Radi smo se obračali na vedeževalce oziroma tako imenovane šlogarje. Vedeževanje, šloganje je bilo že v starih ćasih aktualno in je še danes. Vedeževalci so se za vedeževanje posluževali različnih pripomočkov. Ciganske karte so veljale in še vedno veljajo za najbolj atraktivno vedeževanje in ciganke so bile najbolj iskane šlogarke.
Ciganske karte so intuitivne karte. Za uporabo so zelo enostavne in zelo lahko se jih je naučiti. Vendar pa je potrebno za dobro vedeževanje imeti veliko izkušenj. Zelo težko je ciganske karte obvladati, čeprav smo se že veliko naučili. Veliko so v uporabi za vedeževanje tudi tarot karte. Kdor se ukvarja z vedeževanjem s pomočjo kart, ima ponavadi ciganske karte in tudi tarot karte.
Vedeževanje iz ciganskih kart je vsekakor eno izmed najbolj priljubljenih načinov vedeževanja. Se pa vedno bolj vedeževanje iz tarot kart poveličuje. Ljudje smatrajo, da vedeževanje iz tarot kart pomeni nek statusni simbol. Vedeževanje s tarot kartami poteka po določeni sistematiki. Če se odločimo za vedeževanje s pomočjo ciganskih kart, moramo vedeti, da gre tu za popolnoma intuitiven način napovedovanja naših časov, ki nas čakajo v prihodnosti. Ciganske karte niso oštevilčene zato nimajo osnovne razdelitve. Tarot karte pa so oštevilčene in poteka vedeževanje po določeni sistematiki. Pri vedeževanju s pomočjo ciganskih kart je odločilnega pomena slikovno sporočilo. Vedeževalec mora za vedeževanje s pomočjo ciganskih kart zelo dobro poznati slikovna sporočila, ki nam jih ciganske karte pošiljajo.
Še vedno marsi kdo ne verjame, da je vedeževanje resnično in uspešno. Ljudje so še vedno nezauplivi do energije, ki se pri vedeževanju sprošča. Za nekatere pa še vedno velja, da se sramujejo in ne želijo priznati da jim je vedeževanje v določenem trenutku prišlo prav in se zatekli k nekomu, ki mu lahko napove kaj ga čaka v prihodnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *