Hipnoza?

Hipnoza ima lahko kar veliko opredelitev kaj pravzaprav to je. Jaz osebno rečem, da je hipnoza neko stanje duha, poseben način razmišljanja, je neko orodje s pomočjo katerega lahko stopimo v stik s svojo podzavestjo in še marsikaj bi lahko naštela.

Tako sem jaz doumela ta pojem ker sem brala malo o tem in v glavnem raziskovala kaj je to, da vidim če sploh ta pojem razumem pravilno in kot sem videla sem na neki poti k temu, da ga razumem, sem imela nekaj trditev ampak mogoče bolj po domače povedane ne tako strokovno ampak so tudi na nek način pravilne. S hipnozo se sama še nisem ukvarjala niti nimam namena, ampak bi pa rada preizkusila enkrat kako je, ko si v tem stanju, da bi me nekdo hipnotiziral to pa si želim ja.

Hipnotise gif by pbbm_photo | Photobucket

Saj po mojem mnenju se tako ne bom potem spomnila kaj se mi je v stanju hipnoze dogajalo ampak vseeno, neka izkušnja več je in da vidim če to res deluje. Ker včasih imam prav pomisleke, da je to nek lari fari in da ni to prav nič res. Zato bi rada to enkrat preizkusila in da bi me nekdo pri tem snemal, da vidim kako je to, če je tako kot po filmih in vse to kot pravijo. To v bistvu zame ne bi imelo nič nekih velikih sprememb ta dogodek, če bi imela priložnost da se mi to dogodi, ampak bi bila samo lepa izkušnja kot sem dejala že prej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *