Kaj vse se lahko zgodi …

Poznate koga, ki išče novo zaposlitev, ali ste morda vi med tistimi iskalci? Jaz poznam kar nekaj oseb, ki so v tem zadnjem času bili iskalci dela, sploh, ker je korona naredila svoje in so ostali brez služb. Ne moreš verjeti, kaj vse se lahko zgodi zaradi enega virusa, kaj vse lahko izgubiš, ko si misliš, da tega ne moreš izgubiti. Tudi, ko pomislimo, kakšne firme vse so šle v stečaj, propadle, ko si nikoli ne bi mislil, da bodo končale svoj posel, sploh, ker so bili tako dolgo na sceni in ekola, virus je naredil svoje.

Včasih se človek sprašuje, kako je to možno, da sploh pride do tega. Kaj takega bi si lahko mislil, da se bo zgodilo le v kakšnem filmu, ne pa da bo pandemija dejansko pri nas in nam naredila toliko škode. Ljudje so ostajali brez služb, postajali so depresivni, izgubljeni, ker ni bilo druženja, in nasploh je vse izgledalo samo črno, namesto, da bi lahko živeli na polno življenje, kajti tega izgubljenega časa za nedruženje ne bomo nikoli več dobili nazaj.

Vendar saj veste kaj pravijo, v vsaki slabi stvari skušajmo najti nekaj dobrega, in v tem primeru virusa je dobro to, da začnemo bolj ceniti malenkosti, se ne ubadamo več toliko z materialnimi stvarmi, ker nikoli ne veš kdaj boš ostal brez česa, vsaj jaz sem tega mnenja, vendar vsak pa ima vsekakor svoje mnenje in prav je tako.

Sedaj, ko gledam kdaj kakšne oglase vidim, da v večini iščejo po trgovinah dela, kajti tam je čez celo pandemijo tako najbolj vse štimalo, ker v trgovino smo itak mogli vsi hoditi, brez hrane nismo mogli ostati, a ne. Vsaj ena stvar, ki je dobro »laufala« čez celi dve leti. Vendar bodimo pozitivni in se ne vdajmo! Vsega bo enkrat konec in takrat bomo zavriskali!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *