Kako priti do še večjega orgazma

Ste že kdaj v vašem spolnem odnosu preizkusili vaginalne kroglice? Zakaj ne, če še niste? Mislite, da to ni za vas najverjetneje, da se s tem ne bi znašli, da vam je tako kot imate sedaj prav všeč? Vse to je res in prav, je pa fajn, če se odnos kdaj pa kdaj prestavi na malce višjo raven.

Rezultat iskanja slik za vaginalne kroglice

Naj prvo razčistimo sploh to kaj pravzaprav so vaginalne kroglice. No, te kroglice so namenjene ženskam, poleg vsega užitka, ki vam ga dajejo pa krepite še vaginalne mišice, kar omogoča vrnitev tonusa mišicam po porodu, zadrževanje urina pri starejših ljudeh, obenem pa tudi krepitev vseh vrst užitkov v spolnosti in mnogo bolj intenziven orgazem. Uporabljajo se lahko vsak dan med opravili, ki jih imamo čez dan, med hojo gledanjem televizije, določene, ki so pa res pogumne bi ahko rekli pa jih uporabljajo še v javnosti – služba, avtobus,…

Rezultat iskanja slik za vaginalne kroglice

Kakšna ženska si ti? Takšna, ki bi raje to uporabljala samo doma, ali takšna, ki je pogumna, in bi to uporabljala vsepovsod? Če nočeš povedati naglas si povej sama pri sebi in bodi odkrita s seboj, naj te ne bo sram, saj to ni nič takšnega, to je popolnoma normalna stvar. Zakaj recimo ne bi imele močnejše orgazme kot ponavadi, če si lahko malce same pomagate, kajti saj veste tisti fenomenalen občutek, ko vas zajame, ko prihaja vrhunec, in nočete, da se ustavi, hočete še in še. Naj vam te kroglice pomagajo do še večjih vrhuncev. Upam, da se boste sprostile in preizkusile nekaj novega, saj v bistvu dajete sebi užitke ne drugim, kajne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *