Kako se spraviti v red?

Sedaj, ko je takšen čas, čas karantene bi lahko rekli je za določene ljudi težava se spravit k sebi in telovaditi, sploh, če so to takšni, ki nujno potrebujejo zraven sebe nekoga, da ga priganja kot sem to na primer sama. Jaz, da nekaj naredim kar se tiče vaj in telovadbe potrebujem, da me nekdo priganja na licu mesta v telovadnici! Sedaj, ko pa je karantena in se ne smemo družiti mi pa je prav malce muka, ker se sama doma ne morem nikakor spraviti k sebi. Priznam, da je moj osebni trener super in se lahko slišimo preko spleta ter mi točno pove kaj morem narediti in kako, mi sestavi jedilnik in res vse kot je treba, ampak vseeno je popolnoma drugačen filing, če si fizično nekje kot pa samo preko spleta in doma. Ampak ok, saj bomo preživeli tole karanteno, kajne? O ja, seveda bomo.

Kako poteka delo osebnega trenerja? - Osebni trener

Potem, ko bo pa ponovno vse po starem pa bomo lahko telovadili kot nori! Poletje se približuje in noben virus nam ne bo napoti naši sanjski postavi! Največji problem sedaj, ko smo samo doma je ta, da vedno samo gledaš kaj boš jedel, vsaj jaz sem takšna, venomer sem lačna!!! Pa vi? Pojem nekaj in sem za deset minut spet lačna in skoz in skoz razmišljam, kaj bi ponovno jedla.

Ampak morem priznati, da sem recimo da pridna in se zadržujem, vedno ko pomislim na hrano grem raje pit vodo in me malce »nasiti«, počutim se da sem nekaj jedla in tako svoj um prelisičim. Voda pa je seveda super za naše telo. Bolje voda kot pa nekaj sladkega ali pa karkoli nezdravega.

Are Water Bottles Safe To Drink Out Of? Here's How They Compare To ...

Več vode ko pijemo lepšo kožo dobimo, mnogo bolje se počutimo, pač voda ima tisoč in eno dobro stvar, ki pomaga našemu telesu in če vas mučijo napadi lakote kot mene, pojdite samo piti vodo in vaš um bo prelisičen. Poskusite, to je genialno. Če pa vam ni do vode pa hitro po eno sadje, naredite si sadni krožnik in si v mislih mislite, da jeste čips, ki se vam morda v tem trenutku zelo »lušta«.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *