Letni planer 2020

Letni planer 2020 vam bo organizacijsko in motivacijsko pomagal prebroditi leto

Ljudje smo zapletena bitja, ki nenehno nekam hitimo. Najprej naporna služba, šola in učenje, popoldanski treningi, večerna joga, zobozdravniški pregled, potem pa še obiski konec tedna – zdi se, da je teden minil bliskovito hitro. Čeprav ste otroka pravočasno peljali k zobozdravniku, ste vendarle pozabili na rojstni dan prijateljice. Se tudi vi izgubljate v kopici opravkov, srečanj in obveznosti ter nimate ideje, kako jih uskladiti in organizirati? Kjut Vajb letni planer 2020 vam bo pomagal preurediti in organizirati življenje – nežno in pravočasno vas bo opomnil na vse prihajajoče obveznosti in dogodke ter vam preprečil, da bi na karkoli pozabili.

 

Vse na enem mestu

Če letnega planerja še ne uporabljate, pohitite – za vas je v Bags&More pripravljen že od začetka meseca januarja pa vse do decembra. Pozabite na čečkanje na drobne listke, ki jih potem tako ali tako izgubite. Ste v šoli ravnokar prejeli datume za ustne in pisne izpite? Pa ste zaradi prezasedenosti in stresa pozabili vrniti knjigo v knjižnico, sedaj pa vas čaka zamudnina? S Kjut Vajb letnim planerjem, oblikovanim v Sloveniji, lahko sedaj vse pomembne in prelomne datume zberete na enem samem mestu in obljubim, ničesar več ne boste pozabili. Letni planer je prepleten s številnimi čudovitimi motivacijskimi mislimi, ki vam bodo polepšala hladna deževna jutra in vas napolnila z energijo takrat, ko jo boste najbolj potrebovali.

Trde platnice ščitijo vaš letni planer pred zunanjimi poškodbami in vam omogočajo, da ga nesete kamorkoli želite. Ste ravnokar pri zdravniku, ki vam je sporočil datum naslednjega kontrolnega pregleda? Zapišite ga v letni planer in ne boste ga zamudili. Nikoli več ne boste pozabili na rojstne dneve, obletnice, materinski dan in ostale praznike, ker bo vse zabeleženo na enem mestu. Nikoli več ne boste dajali obljub, kasneje pa ugotovili, da ste pozabili, da imate takrat že druge pomembne opravke in zaradi tega obljube prelomili – s Kjut Vajb letnim planerjem bo vaše življenje naenkrat bolj polno in organizirano. Pri načrtovanju in organizaciji si lahko pomagate s priloženimi nalepkami, na zadnji strani pa ima planer tudi manjši žepek, v katerega lahko kaj shranite. Izbirate lahko med številnimi različnimi moškimi, ženskimi in otroškimi motivi – poskrbite, da boste našli pravi planer zase, ki bo izražal točno to, kar ste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *