Majhna malenkost lahko naredi VELIKO spremembo

Se tudi vam zdi, da bolj ko gre čas naprej, bolj se moda, make-up, vse v zvezi z lepoto še bolj izpopolnjuje? Meni se to zdi zelo opazno za razliko od včasih. Danes tudi vedno več vidimo žensk katere imajo botox, ampak meni osebno je ok če imaš botox, nimam popolnoma nič proti, ampak določene ga imajo že toliko, da več sploh niso privlačne in lepe kot so bile na začetku! Pri lepoti je super, če si v trendu in spremljaš modne smernice, ampak moreš tudi vedeti kdaj je dovolj, da ne presežeš meje.

Related image

Enako je pri obrveh, v današnjem času jih tako lepo uredijo, da je to kar joj. Oblikovanje obrvi je res pomemben del ženske. Morda se kateri oz kateremu zdi, da to ni najbolj pomembna zadeva, ampak ja, je. Pojdite pred ogledalo, zjutraj, ko ste še celi zlimani od spanja in, ko še niste prebujeni, umijte si obraz, počesite si lase in se poglejte v ogledalo.

Nato pa si vzamite barvico ali karkoli pač iamte z obrvi in si pobarvajte in oblikujte. Vidite razliko? Ja! Samo kaj so obrvi urejene in čeprav vaš obraz ni v celoti urejen ste na pogled že popolnoma drugačna ženska. Ena majhna stvarca lahko naredi res korenito spremembo. Potem naredite še eno spremembo, dodajte še maskaro in imate sedaj urejene obrvi in trepalnice.

Še večja sprememba! Pa pudra sploh nimate na sebi in se že vidi, da ste bolj urejene, kajne? Majhne malenkosti in naredijo res veliko spremembo. Če bi pa šle h komu, ki bi vam red dobro uredil obrvi, da se niti ne bi potrebovale vsako jutro urejati kar se tega tiče pa bi blo vse še bolj na izi! Poskusite, videle boste spremembo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *