Mauser lovska oprema je najboljši način za uspešen in zanesljiv lov

Mauser lovska oprema je prisotna po celem svetu in velja za eno od najkakovostnejših in najbolj zaželenih kosov lovske opreme. Res pa je, da so tudi pogoji lova lahko zelo različni in se bomo na podlagi teh odločili, katere potrebe mora določena oprema zagotavljati. Nikakor pa ne moremo pričakovati, da bo tudi vrhunska lovska oprema rešila lov namesto nas, kajti izredno pomembne so tudi hkrati sposobnosti lovca.

Zgodovina podjetja Mauser sega v osemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko sta brata Mauser, Paul in Wilhelm, oblikovala opremo Mauser Model 1871, prvo v Nemčiji s kovinskimi vložki. Blagovna znamka Mauser je že več kot 140 let simbol resničnih in uspešnih lovskih izkušenj. Vsa lovska oprema proizvajalca Mauser temelji na tradicionalnih vrednotah v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo. Zanesljiva, najsodobnejša tehnologija lovske opreme, trdne enodelne jeklene konstrukcije, ki veljajo za lovsko opremo Mauser, so prava klasika, ki jo še vedno cenijo po vsem svetu. Tako velja

Mauser lovska oprema je prisotna po celem svetu in velja za eno od najkakovostnejših in najbolj zaželenih kosov lovske opreme.

Mauser lovska oprema za najpriljubljenejšo opremo med lovci, tako začetniki kakor izkušenimi. Pripisujejo ji veliko prednosti, izjemno kakovostni izdelki, s pomočjo katerih si lahko vsak lovec zagotovi veliko več uspešnih lovov. Vsekakor pa je dobro, če upoštevamo različne lastnosti izdelkov, saj je nujno, da dosežemo pričakovanja in želje. In glede na razlike, je najbolj smiselno, da se pred nakupom pozanimamo o lastnostih določenih Mauser izdelkov.

Izdelki z blagovno znamko Mauser vključujejo trde in mehke kovčke, zanke, oblačila (kape in telovnike), ščitnike za ušesa, olje za premaz opreme in nosilce. Med osemdesetimi leti 19. stoletja in štiridesetimi leti prejšnjega stoletja je podjetje Mauser izdelalo tudi več različnih modelov opreme, začenši leta 1896 s C96, splošno znanim kot “metla”. Ročaji opreme zagotavljajo sproščeno rokovanje, ki omogoča hitro in natančno upravljanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *