Miele: Dobrodošli v svetu mikrovalovnih pečic

Mikrovalovne pečice so postale nujno zlo hitrega življenjskega sloga. Čeprav mnogi trdijo, da gre zgolj za nezdravo različico običajne pečice, temu ni povsem tako. No, vsaj ne pri Miele. Izjemno premišljene lastnosti aparata vam prinašajo neskončno koristi. Notranjost mikrovalovnih pečic Miele je namreč v celoti izdelana iz plemenitega jekla. Mikrovalovi se tako učinkovito porazdelijo vsepovsod po napravi, vi pa tako lahko uživate v izjemno enostavnem čiščenju.

Uporabniku čiščenje olajša tudi posebna prevleka. Mielejeve aparate iz plemenitega jekla odlikuje še posebej kakovostna površina CleanSteel, ki omogoča enostavno čiščenje brez posebnih čistilnih sredstev. Kako pa je s prstnimi odtisi? Ti so poleg drobtin in ostankov hrane drugi na seznamu nezaželjenih obiskovalcev. K sreči pa se na površini CleanSteel praktično sploh ne vidijo.

Mikrovalovne pečice so izredno priročne še posebno, ko moramo na hitro pripraviti obrok. Večja kot je notranjost pečice, bolj je ta fleksibilna za uporabo. Mielejevi aparati z upravljanjem TopControl, uporabnikom nudijo kar 46 litrov uporabnega volumna notranjosti pečice, kar pomeni, da je prostora za ustvarjanje več kot dovolj. Poleg presenetljivega volumna je Miele poskrbel tudi za to, da boste svoje kreacije lahko videli v najboljši luči. LED-sijalke namreč zagotavljajo briljantno osvetlitev v sami notranjosti pečice. Te ne zahtevajo nikakršnega vzdrževanja, za piko na i pa so tudi energijsko učinkovite.

Mnogi profesionalni kuharji kar naprej sanjajo o popolnem pozlačenju hrane. Le kako bi bili presenečeni, če bi jim povedali, da popolno zapečenost lahko dosežejo z mikrovalnovno pečico? Vgrajeni kvarčni žar v kombinaciji z vrtljivim krožnikom jedi enakomerno in hitro zapeče, saj je že v nekaj sekundah z vso svojo močjo pripravljen na delo. S tem ne bo poskrbljeno zgolj za končni videz kolačkov, krompirjev in podobno, pač pa bo tudi okus naravnost božanski.

Čar mikrovalovnih pečic je ta, da sta hrana in pijača pripravljeni kot bi mignil. Mielejeve mikrovalovne pečice največjo moč dosežejo z zgolj enim pritiskom na gumb. Z enkratnim, dvakratnim ali trikratnim pritiskom na tipko, pečico vklopite bodisi za 30, 60 ali 120 sekund. Za osebne navade, časovne vrednosti lahko celo spremenite. Na primer za vsakodnevno večerno skodelico čaja, ki ne sme biti ne prevroča in ne premrzla ali pa za hitro pogrevanje otroških stekleničk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *