Modul design: Otroške sobe

Kakšna pravzaprav je popolna otroška soba? Biti mora prilagojena malčkom in njihovim potrebam, obenem pa mora biti tudi zanimiva na pogled. Če vam primanjkuje navdiha, se obrnite na mojstre pri podjetju Modul design in ustvarite popoln prostor za vaše najmlajše.

Otroške in mladinske sobe so prostori, kjer naši otroci odraščajo. Prav zato je pomembno, da so primerno opremljene. To pomeni, da pohištvo lahko odrašča skupaj z njimi, da je funkcionalno in lepo na pogled. Sama kvaliteta pohištva dokazano vpliva na razvoj otroka. Zakaj se torej ne bi odločili za kvalitetno opremljen prostor? Kje ga lahko najdete? Pri podjetju Modul design.

Podjetje vam ponuja izris, svetovanje in izdelavo vgradnih omar, drsnih vrat, postelj, predalčnikov in drugega pohištva. Niso zgolj strokovnjaki za otroške sobe, pač pa tudi za ostale bivanjske prostore kot so spalnice, dnevne sobe, kopalnice in predsobe.

Pri Modul design stremijo k modernim linijam in drznemu oblikovanju. Svoje storitve so vam pripravljeni ponuditi po zelo ugodni ceni. V prostore skušajo vnašati svetovne pohištvene trende s pridihom vaših osebnih želja.

Poleg polic, predalov in omaric vam lahko strokovnjaki v otroško sobo vgradijo omaro, prostor nenazadnje lahko celo razpolovijo z drsnimi vrati ali ga navidezno povečajo s pomočjo ogledal. Svoj stil lahko izrazite s številnimi barvnimi kombinacijami korpusa, lic predalov in celo polic. Kdo pa ne bi želel imeti mavrice v stanovanju, kajne?


Po vaših željah in potrebah vam izdelajo tudi postelje, pograde, različne poličke, omare in predalnike. Strokovnjaki za otroške sobe predlagajo živahnejše barvne odtenke, saj se le-ti lepo ujemajo z otroško razposajenostjo. Predvsem pa jim je pomembno, da za vas izdelajo funkcionalno pohištvo oz. tako, ki »raste« skupaj z otrokom in tako iz otroške sobe lahko kasneje nastane še mladinska. Tudi pri teh se povsem podredijo željam vašega najstnika, ki jih poskušajo kar najbolje realizirati. Po vaših željah izdelajo tudi funkcionalne pisalne mize in predalnike v vseh mogočih barvah in lesnih dezenih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *