Napihljivi bazeni

Počasi bo prišlo poletje, spet bo vroče in potrebno bo nekaj ukreniti, da se bodo malčki lahko osvežili. Kaj pravite na napihljiv bazen? Bi bilo to za vašega otroka? Napihljive igrače, bazeni in rokavčki bodo slej, ko prej postali aktualna tema pri vas doma, saj bodo otroci med počitnicami hoteli kar naprej čofotati v vodi, in napihljiv bazen bi bil doma več kot dobrodošel.

1169-6299-thickbox

Napihljiv bazen za družino

Sploh pa če dobite razne obiske, otroci pa saj veste kakšni so, venomer tekajo sem ter tja in jih nikoli ne morete spraviti v red, da bi bili vsaj za minutko tiho in mirni. Če pa je doma nek napihljiv bazen pa so po cele dneve v njem. Pozabijo na televizijo, radio, računalnik, v glavnem na vso tehnologijo, ki obstaja. Tudi sama sem že preizkusila tole metodo ter kupila napihljiv bazen in kar nisem mogla verjeti svojim očem kakšen mir je bil vsaj za tiste poletne vroče dni doma. Mir je bil takšen kot še nikoli.

Res je, da so bili venomer glasni, vendar niso pa skakali sem ter tja kot po navadi. Bili so osredotočeni samo na vodo in igranje v vodi. Še ko je bilo na sporedu kosilo sem jih komaj dobila iz luštnega. V naši družini je bil napihljiv bazen res pika na i. Letošnje poletje bo pa spet enako. Spet bomo postavili tale napihljiv bazen in spet bo mir pri hiši. Preizkusite tudi vi in boste videli kako bo to vplivalo na vaše otroke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *