Naroči kar preko spleta

Moja mama velikokrat jamra, kako se ji ne da hoditi po trgovinah takrat, ko so kakšni prazniki, ko je gneča res v nulo. Ne moreš se niti prav obračati, ne prideš prav do artikla, da bi pogledal sploh, če je to to kar hočeš imeti. Potem sploh starejši ljudje, če so še v trgovinah, potem se srečajo s kakšnimi starimi znanci, ki jih dolgo niso videli in potem sred trgovine klepetajo, da ne moreš mimo njih, umaknejo se ti pa tudi nena, kot da ne vidijo, da čakaš samo zaradi njih. Res grozno je iti v trgovino takrat!

eCommerce - WebShop - Multi-Purpose Responsive Magento Theme ...

 

In sedaj sem malo brskala po spletu, če je kakšna trgovina s prehrano, kjer lahko hrano samo naročiš preko spleta in jo greš potem samo dvigniti in sem celo našla eno. Moram še brskati naprej, da vidim, če je še kakšna trgovina na spletu, ki ima takšno opcijo, ker potem bova z mamo ob praznikih kar preko spleta lepo naročevali hrano in jo potem samo šli dvigniti.

Online grocery sales still only account for 0,5% of food sales in ...

 

To je res najboljša opcija med kakšnimi prazniki. Ko ni praznikov potem je vse super, ampak med prazniki pa dobiš živčni zlom, če greš v trgovino, ker potrebuješ ure da kaj najdeš, sploh potem na blagajni kako moreš čakati. Grozno je res. Saj s tem ima najbrž veliko vas težavo in sedaj naredite tako kot mi doma pa je. Ne bo nič težav in še gneči se boste izognili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *