Naša ekipa in naš uspeh

Vsaka zgodba ima svoj uspeh in vsaka zgodba pritegne to kar sama v njo vloži. Koliko je vloženega dela toliko bo uspeha. Ekipa 5ka je ekipa strokovnjakov za splet, ki so v svoje delo, da so to kar so vložili veliko trdega dela in so s spletom povezani tudi v svojem prostem času. Saj, zakaj pa ne. Tudi v prostem času gremo kaj na splet, kajne?

I.T. Team | Tenders Direct - TendersDirect

In ravno takrat, ko imajo oni prosti lahko najdejo kaj inovativnega, nekaj kar jim lahko da misliti in to potem uredijo v kaj še boljšega in je njihova ideja spet nek nov dosežek. Ni rečeno, da ljudje dobivamo ravno ideje na spletu, in ker se s tem tudi ukvarjamo je potrebno ves čas opazovati samo splet.

Eh, ne. Marsikomu, tudi meni se velikokrat kakšna ideja utrne kar tako pa lahko samo sedim in gledam v zrak, ampak pride res popolnoma iznenada. Te ideje si je potrebno takoj nekam zapisati, da se ne pozabijo, ker zase lahko trdim, da sem dokaj pozabljiva in pozabim, potem pa pol ure, eno uro, včasih celo več razmišljam, jooj, kaj sem že jaz prej mislila, o čem sem razmišljala, kaj sem se spomnila. Življenjski tempo je preveč hiter in saj veste kaj pravijo. Pametni pišejo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *