Ne sekiraj se, ker te lahko doleti to …

Preberite tukaj kaj je dobro za naše zdravje, kako proti stresu, utrujenosti, kako naše telo malce sprostiti, kaj narediti, da ne pademo v popolno izgorelost. To zanima ogromno ljudi kaj narediti, da ne padeš v popolno temo, da več ne vidiš izhoda, nimaš več energije, niti da bi se zjutraj vstal in šel v službo in kaj šele karkoli druga! Vsi vemo, da v slabo stran takoj lahko pademo kot so recimo kakšne bolezni, težave, bolečine, stres in tako naprej, še bi lahko naštevali, mnogo težje pa je potem spet priti na svoje prejšnje življenje, na tisto mirno stran, težko je ko enkrat zaradi stresa vdari kakšna bolezen priti iz tega, bolezni ko enkrat je se mučiš kar malce časa, da se jo losaš, ne gre tako 123.

Ko pride se moreš malce jeziti in dati marsikaj skozi, da prebrodiš vse to, zato pa pravim da težko prideš iz nečesa težjega ven, zato pa je super da vzdržujemo kolikor se le da naše zdravje, pazimo da nismo v stresu, jezi, da se znamo ustaviti za trenutek in ne riti skozi glavo v zid, to pa zato da ne pademo na to prej omenjeno slabo stran. Nihče noče biti bolan, nihče noče občutiti bolečine in karkoli podobnega. Govorim namreč iz lastnih izkušenj, ker sama sem bila 23 let skoz zdrava kot riba v vodi, nisem nič hodila k zdravniku nikoli, če sem v vseh teh letih bila 5x sem bila res veliko, vse sem lahko jedla, bila sem več kot normalna, pač bila sem super!

Potem pa ko je prišo po 23.em letu en velik stres, pa drug stres za tem, vsa jeza in vse je takrat se zvalilo name in potem je bil boom! Sprva še ne čutiš, da bo kaj prišlo, ampak čez kakšno leto pa sem občutila ta velik šok, ko sem začela imeti neznosne bolečine v želodcu, slabosti, in vsega in svašta. V tem sem bila skoraj eno leto preden sem se vsaj bolečin in tega rešila. Hodila sem od zdravnika do zdravnika, niso vedeli kaj mi je, mi dali različne tablete in s tem seveda še bolj škodovali in še danes nisem čisto ok. Imam težave ko jem, ker me venomer dviguje, ampak vsaj bolečin nimam in ja, sem mnogo bolj normalna kot takrat vse tisto, ampak zato pravim, da rabiš ogromnooooo časa, da pridem iz zosa v katerem si. Zato pa pazite se in skrbite za svoje zdravje!!! Čim manj se jezite, čim manj stresa, ker to je največji tihi notranji ubijalec, pride zelo tiho in nevedno. Ni vredno, da si uničimo zdravje zaradi izgoretja, umirimo se, zadihajmo in uživajmo življenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *