Nekaj na roki manjka

Glashutte-wrist-watches-model-style-designDanes grem v trgovino po malico in potem še normalno v službo in potem me skoz spremlja čuden občutek, da nekaj manjka. Poštudiram, sem pozabil doma kaj narediti? Sem izklopil štedilnik, zaprl hladilnik, naredil vse za službo? Sem pozabil odpeljati otroke v vrtec? Ne ne, vse je ok.

Nakar grem na WC ter si umivam roke pa opazim, kje je moja ročna ura? Kdaj sem jo nazadnje imel pri sebi. Ugotovim, da sem jo snel v Fitnesu, od takrat dalje pa se ne spomnim več, da bi jo videl.  Grem takoj po službi v fitnes, pogledam omarico ter pod klopjo, nikjer nič. Pokličem domov, če jo je kdo tam videl, in brez sreče. Prebrskam še torbo, avto, celo stanovanje, ure ne najdem.

Vrjetno sem jo pozabil v fitnesu in ima sedaj drugega lastnika. Dobro, sej ni bila neke velike vrednosti, ampak všeč mi je bila. Pa potem brskam dalje grem po trgovinah, vse je drago in niso lepe. Pa se doma pred spanjem še spravim na tablico in najdem tukaj na tej strani ful lepe ročne ure! Pa sem si naročil kar dve, belo in črno, morda bom pa še rdečo – ker lahko kombiniram z teniski.

No, to sem moral deliti z vami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *