Nogavice in spodnjice za vsakogar

Skoraj ni dneva, ko ne obujemo nogavic, in čisto zares ni dneva, ko ne oblečemo spodnjic. To sta edina kosa, ki ju imamo v omari, pa vendar, ne glede na to koliko jih je, jih je vedno premalo. Ste se že kdaj zbudili in panično ugotovili, da nimate prav nobenega para svežih nogavic ali še huje zadnje čiste spodnje hlačke ste porabili včeraj? No, resnično upam, da se vam to zadnje še ni pripetilo. V kolikor imate v omari v tem trenutku manj kot 7 parov svežih nogavic in 7 spodnjic je več kot nujno, da pregledate ponudbo nogavic in spodnjic, ki jih ponuja Bags&More. Nogavice in spodnjice so tiste, ki jih menjamo vsak dan, morda tudi večkrat dnevno.

Ženske nogavice

 

»Hočem zabavne nogavice!«

Odlično! Bags&More ima najrazličnejše nogavice. Od pisanih, vzorčastih, črtastih, enobarvnih in še in še… Super zabavne nogavice, ki vam bodo narisale nasmeh na obraz, tudi na najbolj siv in deževen dan. Izbira nogavičk ni bila še nikoli tako zabavna! Nogavice so na voljo za ženske in moške, dobite pa jih v velikostih med 36 – 40 za ženske, in 40 – 45 za moške. Tudi pakiranja so različna, nekatere so pakirane posamično, spet druge v paketih, po dva ali tri pare. In ne le za odrasle, ponujajo tudi pester izbor nogavičk za otroke, izbirate lahko med velikostmi 30,5 – 39. Otroške nogavice ne bodo razočarale nobenega nadobudneža, saj so pisane, mehke in izjemno prijetne.

Otroške fantovske nogavice

Kaj pa zabavne spodnjice?

Če za vas zabavne nogavice niso dovolj, ima Bags&More za vas pripravljene tudi živahne spodnjice. Tako moški kot ženske lahko izbirate med različnimi motivi, vzorci in barvami. Seveda so v ponudbi tudi enobarvne, klasične spodnje hlačke za vse tiste klasike, ki si ne želite eksperimentirati s spodnjim perilom.

Ženske spodnjice

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *