Podaljški za lase

Podaljški za lase so danes kar zelo popularni. Poznam veliko punc, ki jih imajo in so zelo zadovoljne z njimi. Njihova pričeska je zaradi tega bolj lepša, bolj urejena, polna kot pa drugače. Posebej tiste punce, ki imajo redke lase jim podaljški za lase veliko pomagajo. Ena moja sošolka sem videla njene prejšnje slike iz preteklosti, ko še ni imela teh podaljškov kakšna je bila, res je imela malo las, ni bila sedaj plešasta to ne, vendar ni pa imela lepih bujnih las, sedaj pa si je dala to v lase in izgleda kot prava zvezdnica! Tako kot ličila žensko še bolj polepšajo tako je tudi s podaljški za lase.

Hair-Extensions-Carolann-Joy-Salon

 

Tudi, ko smo naličene smo izredno zapeljive, nekatere so tudi brez ličil, vendar ličila pa dodajo še neko noto več, da smo bolj zanimive za moškega.. Tudi oblačila so takšna, da naredijo človeka. Neka razvlečena oblačila, čudna, ne elegantna, takšna zelo stara nam ne bi več tako pasala, kot pa spet druga oblačila, ki so izredno elegantna, modna.

images

Vsi ti majhni detajli naredijo žensko kot celoto popolno! In pa še tudi na primer uhani, tudi tile veliko bolj polepšajo žensko, in ji dajo tisto pikico na i. Vse kar si naredimo, da bomo lepe vse nam pride prav, da lahko začaramo svoje moške ali pa moške, ki še bodo prišli v naše življenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *