Podaljški za v lase

Vas zanima katere lasne podaljške kupiti, kateri so najbolj primerni za vas? Preveri na strani in takoj boš izvedela kaj ti lahko ponudimo in še verjamemo, da boš izredno zadovoljna pa če verjameš ali ne. Naše dosedanje kupke so bile še vedno zadovoljne s tem kar so kupile na tej spletni strani. Ali misliš, da ti ne boš zadovoljna? Jaz še kako verjamem, da boš navdušena ne samo zadovoljna.

Hair Salon Blog - How much do Hair Extensions cost

Naravni ali podaljški?

Sama sem bila glede lasnih podaljškov sprva izredno proti, saj najraje sem imela samo svoje lase kajti vedela sem, da mi ne morejo kar tako izpasti iz lasišča, kajne? Razen če jih tako zelo cukam, da potem res padejo ven! Ampak tega nobena ženska ne bi počela, da bi si svoje lase cukala in si jih tako še bolj poškodovala. No in potem čez čas sem se še sama odločila za lasne podaljške. Najbrž vas zanima zakaj?! Imeli smo doma namreč poroko in seveda za poroko je lepo, če se lepo uredimo do meje, da ne zasenčimo neveste, to absolutno!

Real Human Hair Extensions | Chicago Hair Extensions Salon

Slika pred in po. Katera izgleda lepše?

Ampak imela sem kratke lase, hotela pa sem imeti lepe dolge kodre kar pa z mojimi lasmi ni nikoli lepo uspelo, ker so bili tanki in redki, zato sem pa na vsak način hotela biti drugačna in sem si rekla, da bom preizkusila neke podaljške, pa da vidim, če bom ok. No in, ko sem si to nadela nase mi je zelo pasalo, strah me je bilo samo, da mi ne bi kje padli ven. Ampak veliko sem na poroki plesala, skakala sem ter tja in mi niso padli iz lasišča, niti ko sem spala niti karkoli sem počela v glavnem. In zaradi tega, ker so bili tako super tile podaljški, zato jih sedaj venomer uporabljam, ker so mi tako top, da vam ne znam opisati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *