Ponudba za okna

Vas zanima ponudba za okna vendar se vam ne da klicati naokoli ponudnikov, da bi jih spraševali, ker se vam mogoče ne da pogovarjati? Sedaj obstaja mnogo lažja rešitev! To pa je ta, da na spletni strani izpolnite obrazec, ki vam ponuja, da izpolnite polja z vašimi podatki ter mere za okna in še kaj bi se našlo kar je potrebno vpisati, to je sedaj samo tisto osnovno kar sem tukaj napisala.

Santa Cruz Window Replacement Products & Styles - Airtight Windows ...

Nato pa vam vsako podjetje posebej pošlje, seveda komu pošljete ponudbo, svoje cene in kakšno je njihovo delo, da se na podlagi njihove ponudbe, to kar oni vam ponujajo lahko odločite ali se boste odločili za tega ponudnika ali ne. Meni osebno se zdi ta tehnika idealna. Jaz recimo se zelo nerada pogovarjam po telefonu in raje napišem kakšen e-mail, če me kaj zanima, ker to klicanje sem ter tja in nato še tisti pogovor, to se meni zdi res utrujajoče in včasih se mi še zatakne kaj pri vprašanju, ter na koncu izgledam smešna, ali pa preprosto pozabim vprašanje, ker me malce daje trema pred pogovori in tako naprej. Res meni osebno je ta zadeva fenomenalna.

 

Okno – Wikipedie

Da ne bodo vaša okna kot ta, si oglejte ponudbo novih oken.

Bilo bi super, če bi več podjetij imelo takšen način pristopa, ker tisti ki smo bolj sramežljivi, oziroma bolje rečeno, neradi komuniciramo bi raje napisali kaj preko elektronske pošte kot pa se pogovarjali. Ampak ok, vsako podjetje ima kakor ima, in to mi je glede oken res všeč, da imajo tudi takšen pristop.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *