ProFarm: Vrtna mreža proti pticam

Ali tudi vaš vrt pogosto obiščejo majhni nepridipravi in vam uničijo pridelek? Za vas imamo preprosto rešitev. Zagotovite si vrtno mrežo ali zaščitno folijo. Se sprašujete kje ju dobiti? Pri podjetju ProFarm, kjer imajo prav vse za vaš vrt po zelo ugodnih cenah. Pridite in preverite ponudbo!

Pri ProFarm boste našli vrtne mreže in folije za prav vse nepovabljene obiskovalce. Zaščitite jagodičevje in plodove mladih dreves pred pticami z vrtno mrežo. Vrtna mreža proti pticam je odporna na UV žarke in pridelkom ne preprečuje dostopa do vode, zraka ali svetlobe in omogoča zdravo rast brez da bi škodila rastlinam. Podjetje ProFarm vam ponuja pestro izbiro vrtnih mrež proti pticam različnih dimenzij. Širina mreže se giblje od 2 do 18 metrov. Na voljo je v črni barvi, njena izdelava pa je ekstrudirana.


ProFarm ne ponuja zgolj mrež proti pticam, pač pa tudi druge prekrivne koprene večih dimenzij. Pridelke ščitijo pred pozebo, temperaturnimi nihanji, insekti in drugimi živalmi. Primerni so za EKO pridelavo in reciklažo. Odporni so na temperature od –40 do kar +80 stopinj.

Rešite zelenjavo pred insekti z mrežo za zaščito. Izdelana je iz čistega polietilena, njena pričakovana življenjska doba pa je od 10 do kar 12 let. Z njeno pomočjo se boste znebili škodljivim insektom, kot so zelnata muha, korenjeva muha, listne uši.

In ko ste že mislili, da je to vse, vas pri podjetju presenetijo še z mnogimi zaščitnimi sredstvi za vrt. Imajo namreč tudi tkanine proti plevelu, protipoplavne vreče, travne rešetke, folijo za rastlinjake, protierozijsko satje in cel kup dodatne opreme (klin za tkanino, silažne vreče, lepilni trak za rastlinjake, odstranjevalec lepila…).

Vse za zdrav in obetaven vrt najdete na enem mestu po zelo ugodnih cenah. Pridite in si oglejte ponudbo podjetja ProFarm, kjer se za vsak vrt nekaj najde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *