Promotion: LED svetila

Najboljša LED svetila za vsak dom lahko najdete pri podjetju Promotion. Za vas so pripravili pestro izbiro svetil, ki so namenjena tako notranjim kot tudi zunanjim prostorom. Ne verjamete? Kar poglejte si!

Podjetje Promotion ima široko ponudbo LED svetil. Se vam zdi dvorišče nekoliko premalo osvetljeno? Brez panike! Zagotovite si PromoLED zunanjo dvoriščno LED svetilko. Primerna je za osvetljevanje dvorišč, parkirišč, garaž, dovozov in poti. Možen je nastavljiv naklon svetila (energijski razred A). Izbirate lahko med hladno belo ali nevtralno belo svetlobo. Svetilo je primerno tako za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo. Izdelek ustreza uredbi o preprečevanju svetlobnega onesnaževanja.

Za boljšo osvetlitev v notranjih prostorih si oglejte ponudbo PromoLED notranje visečih LED svetilk. Izbirate lahko med različnimi dimenzijami. Svetilke so primerne za uporabo v stanovanjih, za posredno ali neposredno osvetlitev, za osvetljevanje delovnega pulta v kuhinji, za delovno mesto itd. Ohišje je izdelano iz eloksiranega aluminija, sam naklon svetila pa je nastavljiv. Odlikuje ga dolga življenjska. Izbirate lahko med nevtralno belo ali toplo belo svetlobo. Takšno svetilo je primerno zgolj za notranjo uporabo. Če pa vam viseče svetilke niso po godu, imajo za vas ponudbo notranjih stenskih LED svetilk.


V ponudbi lahko najdete tudi PromoLED notranjo visečo okroglo svetilko. Ta je primerna za uporabo v stanovanjih, nad jedilno mizo, v dnevnih sobah itd. Gre za visoko-sijajno ohišje, sam izdelek pa je primerljiv s 300 W klasično žarnico. Odlikuje ga dolga življenjska doba, izbirate pa lahko med nevtralno belo ali toplo belo svetlobo. LED svetilo je primerno za notranjo uporabo.

Vse to in še več lahko dobite le na enem mestu – v podjetju Promotion! Vsi njihovi izdelki so estetski, opazni, nezahtevni za vzdrževanje, obenem pa še poceni. Sliši se skoraj predobro, da bi bilo res, kajne? Kar verjemite!

Izdelki podjetja Promotion se v grobem delijo na izdelovanje reklamnih tabel in napisov, proizvodnjo drogov in zastav, razvoj in izdelavo promoLED prikazovalnikov, prodajo reklamnih stojal, promotorjev in prenosnih tabel, ter razvoj in izdelavo LED svetilk, cestne razsvetljave in osvetlitev.

Njihovo delo poleg izdelovanja obsega tudi montažo izdelkov. V dolgoletnem delovanju si je podjetje prislužilo ogromno izkušenj, ki zagotavljajo hitro, kvalitetno, učinkovito in estetsko izvedbo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *