Rabljeno vozilo? Zakaj pa ne

Ko se odločimo, da bomo kupili nek drug avto in vemo, da mogoče nimamo pod palcem ravno veliko denarja na razpolago se odločimo po večini za rabljena vozila. Za prvo silo je tudi rabljeno vozilo lahko odlično, lahko pa tudi dobimo zelo dober avto, kajti marsikdo je skeptičen pri nakupu le tega, ker mislijo, da bodo dobili nekaj pokvarjenega in da ne bo to nič dobro delalo.

Ampak sama imam izkušnje z rabljenimi vozili in so izkušnje pozitivne. Ker za nov avtomobil nikoli nisem imela denarja in še sedaj nimam denarja za nov avto pač kupim rabljenega in do sedaj so še vsi delali čisto super. Če ni denarja pač uberemo neko srednjo bolj cenovno dostopno pot. Moj avto je stal nekje do pet tisoč evrov in ima opremo zelo dobro, vse kar potrebujem za vožnjo, klima, okna, ki se ne zapirajo ročno ampak avtomatsko in še marsikaj in pa tudi za vožnjo je v zelo dobrem stanju.

Ministarstvo financija prodaje svoja rabljena vozila - ...istina ...

Denar je pa mnogo manjši kot pa da bi sedaj kupila nekaj novega. Nov avtomobil točno takšen kot bi ga jaz sama hotela imeti stane nekje do dvajset tisoč evrov, toliko pa jaz na žalost nimam, da bi imela avto po meri in točno takšnega kot mi je všeč. Zdaj pač nimam te ptiložnosti, mogoče pa čez čas bo še priložnost prišla. Zaenkrat pa mi je popolnoma dovolj ta moj rabljeni avtomobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *