Razmišljam o vedeževanju

Kdaj ste prvič preizkusili, da vam nekdo vedežuje? Ali še sploh niste tega preizkusili? No jaz namreč sem to preizkusila pri jasnovidni vedeževalki Andromeda, in bila je več kot odlična! Sprva nisem verjela v kaj takšnega, ker saj veste, kako te marsikdo odbije od nečesa, ker sami v to ne verjamejo. In zato tudi jaz nekaj časa nisem tega preizkušala, saj sem mislila, da te pa že imajo prav, kajne! Vendar sem nekega dne rekla, da ne bom več nobenega poslušala, da se bom sama odločala kaj in kako bom kaj naredila, zato sem šla k Andromedi, da izvem kaj bo z mojo prihodnostjo.

Screen Shot 2013-12-23 at 22.15.03Že kar nekaj časa sem si namreč želela, da bi imela resnega in poštenega fanta, da bi imela nekoga ob sebi, ki bi me razumel, mi stal ob strani, vedno pa sem naletela na fante, kateri so se samo norčevali iz mene, zato sem imela vsega dovolj in sploh več nisem iskala nobenega fanta! Edino kar sem naredila še prej preden sem izvedla to kar sem si zadala je to, da sem poslala sporočilo tej vedeževalki, da mi pove če bom sploh kdaj srečala svojega princa na belem konju in kdaj bo to.

Na vprašanje mi je zelo lepo odgovorila, in povedala, da če bom lepo počakala, da ne bom preveč iskala fanta, ter bom sproščena in tako naprej, da se bo pojavil nekdo pravi zame. Jaz sem ta nasvet poslušala, zato se nisem več ubadala s tem kje je kdo pravi zame. Če sem šla kam ven sem se enostavno zabavala in nisem iskala naokoli nobenega, enostavno pozabila sem da fantje obstajajo. In čez čas se je moj princ na belem konju pojavil! In to točno tak, ki sem ga hotela zase. Ima takšen karakter, ki sem ga vedno hotela, je pozoren do mene in me ima zelo rad in še marsikaj. V glavnem vse kar je bil od nekdaj moj potencial! Zaradi tega še bolj verjamem v vedeževanje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *