Rezervni deli za moj motor

Rezervni deli za motorje so ključnega pomena, kajti, če nam kaj preneha delovati, kaj bomo? Moramo iti čim prej v trgovino ali pa k mehaniku, če ne znamo sami popraviti, da zamenja uničene dele z rezervnimi deli.

keeway speed 150 moto parts, View speed 150 moto parts, JETAR ...

Če gledamo v življenju se vse tako hitro pokvari lahko, da je to res grozno. Kupimo na primer hladilnik, se čez dve leti pokvari, kupimo likalnik se čez eno leto pokvari, vso belo tehniko, jeklene konjičke, vse moramo vzdrževati in sproti kako malo kaj neha delovati, moramo nemudoma čim prej popraviti, da kasneje ne pride do še večjih komplikacij.

Ni res, da je bolje prej nekaj popraviti, ko vidimo začetke uničenja, da se bo nekaj pokvarilo kot pa da čakamo do zadnjega? Jaz vem kako sem pri svojem avtomobilu točno vedel, da je nekaj narobe z njim in točno sem vedel kaj, ampak sem si rekel ne, eh saj še ni nič narobe bom že potem. In potem sem tako dolgo čakal in čakal, da se je dokončno pokvarilo in so bile še večje težave in še neke dodatne stvari so se še uničile zraven, ki se drugače, če bi dal pravi čas popraviti ne bi uničile.

Moto Repair, Siem Reap photo - wandertheglobe photos at pbase.com

 

Sedaj, ko pa si imam namen kupiti en nov motor pa sem si rekel, da bom pazljiv tako pri motorju kot pri avtomobilu. Kakor hitro bom ugotovil, da nekaj ni prav, opa, bom že raje peljal ga na popravilo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *