S-CAR: Ekrani za sedeže v avtu

So se tudi vam že od nekdaj zdeli ekrani na sedežih v avtu zelo fascinantni? Jih želite imeti tudi vi? Potem se hitro obrnite na podjetje S-CAR in stopite korak bližje k popolnemu avtu!

Ekrani za sedeže v avtu so kot nalašč za kratkočasenje potnikov na zadnjih sedežih. Z njimi boste lahko med dolgo in dolgočasno vožnjo na dopust zaposlili vaše najmlajše. Ob dobrem filmu, risankah ali videospotih bo potovanje sopotnikov mnogo prijetnejše. Čas bo minil kot bi mignil.

Kako sploh izgleda vgradnja ekranov za sedeže v avto? Povsem preprosto. Vzglavnike vašega vozila zamenjajo z novimi, ki imajo tovarniško vgrajene 8.5’ LCD zaslone z DVD predvajalnikom. Zvok se prenaša preko slušalk, te pa ob nakupu vzglavnikov žal niso priložene.

Za kar se da estetski videz lahko izbirate med črnimi, sivimi in bež vzglavniki. Ko so ti vstavljeni, jih je potrebno vključiti na 12V napajanje.

Možna je tudi povezava dveh ekranov med sabo. Tako se lahko z ene zgoščenke gleda enako sliko na obeh zaslonih. Vzglavniki imajo nastavljiva vodila za razmake med 12 in 18cm. Omogočajo tudi vgradnjo na vodila s premerom 10 ali 12mm.

Ekrani za sedeže predvajajo DVD, DivX, CD, MP3, MP4, VCD, SVCD, CD-R, CD-RW. Imajo vhod za USB in SD kartico. Slednja podpira velikost 8 – 16GB.

Podjetje S-CAR ne ponuja zgolj vgradnje ekranov za sedeže v avtu. Na njihove strokovnjake se lahko obrnete tudi za zaščito vozil proti kraji. Ponujajo vam številne alarme (avtoalarmi MetaSystem in GT, moto alarmi, alarmi za avtodom), mehanske blokade menjalnika in volana, ter stikala za blokado motorja.

Na voljo je tudi dodatna oprema, kot so kamere za vzvratno vožnjo, parkirni senzorji, bluetooth avtoinštalacije, daljinsko in centralno zaklepanje in še mnogo več.

Strokovnjaki pri podjetju S-CAR vam bodo izdelke tudi strokovno namestili. Podjetje odlikujejo kvalitetni izdelki, svetovanje strankam in ugodne cene. Zato hitro k S-CAR, kjer imajo vse za vaš avto!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *