Staro za novo …

Sedaj v tem času je pravi naval na termometre, vsi jih na veliko kupujejo od privat ljudi za domove od podjetij, ker jih pač moremo imeti zaradi tega nadležnega virusa. Marsikje so tudi cene le teh zelo poskočile kot tudi cene za maske. Vendar vam zaupam, kje pa se da dobiti termoometer za dobro ceno in še kvaliteten je. Kupite ga lahko na termometer.net, pa še hitra dostava je! V naši družini smo ga vsi kupili na tej spletni strani, ker je preprosto bil najbolj ugoden.

Parents warned against using childrens paracetamol and ibuprofen |  Express.co.uk

Vsepovsod smo gledali kje so najbolj in na koncu smo našli tole spletno stran. Seveda, da si sprva skeptičen, če je sploh ok, ali bo delovan kot je treba ali ne, ampak rekla sem si ok, moram sprobati, sploh pa če ne dela je možno vračilo in zakaj ne bi kupila.

Nakupa mi ni žal, vam lahko sedaj rečem, zadovoljna sem s to zadevščino in res dobro deluje. Sicer nisem ga imela namena kupiti, imela sem nekega res starega, že zastarelega bi lahko rekla, ampak sedaj ko je takšna situacija sem si pač rekla, da se bom malce modernizirala in šla naprej. In dobro je, da sem se modernizirala in da imam sedaj nekaj boljšega kot pa tisto mojo staro šaro. Včasih se je tudi težko od nečesa ločiti, ko imaš toliko let in let, kot recimo oblačil se tako zelo težko losam, jih nikakor ne moram dati stran, ker sem preprosto navezana na njih, ampak enkrat se pač moreš prepustiti in dati nekaj stran ter iti korak naprej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *