Ujemi stvari v objektiv

Fotografiranje živali, predmetov, raznih ročnih izdelkov, aktov, karkoli. Vse to je delo človeka, ki naredi iz ene stvari, iz nečesa pravo umetnino. Jaz osebno najraje fotografiram živali in to zato, ker jih neizmerno obožujem, prav ljubim jih.

Live View mode: 3 tips for getting more from your camera | Digital ...

Roža v objektivu

Če mi na primer, naša mačka doma nekaj ušpiči sem sprva jezna kot hudič, ampak ko pogledaš te njene lepe očke ne moreš nikakor ne dvigniti roke nad to malo živalco, sploh, ker je tako ljubezniva, cartasta, polna strasti do lastnika, in ker bo vedno ob tebi ko ti bo hudo. Žival te nikoli ne bo zapustila! In samo poglejte po spletu slike na katerih so živali. Ste lahko ob pogledu nanje jezni? Tečni? Slabe volje?

Funny Animals Posing for Picture | Amazing Creatures

Muca pozira “like a boss”

Jaz ne morem biti, ker me tako nasmejijo, da pozabim na vso negativno energijo, ki kroži okrog v zraku. Zato imam jaz doma tudi koledar na katerih so slike raznih živali, in ko sem res zelo slabe volje samo pogledam na koledar in pa našo mucko pogledam in sem že vsa nasmejana. Tako hitro se zaradi teh bitij spremeni pogled na svet, da kar ne moreš verjeti svojim očem in zato je to razlog zakaj jih tako rada fotografiram! Kaj pa vi radi počnete? Radi fotografirate? Imate radi živali? Potem smo pravi tim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *