Usnjeno darilo

Iščete darilo za vašo prelepo ženo ali pa za moža, pa nimate idej kaj ji oziroma mu kupiti. To ni nikakršen problem! Kot darilo so lahko usnjeni izdelki, ki jih dobite v različnih kosih kakršne pač želite. Moj mož na primer zelo dobro ve, da obožujem lepe denarnice.

In sama nimam več dobrih denarnic, ker so se mi vse obrabile, so malo uničene, in vedno sem tarnala kako nimam nobene pametne denarnice in, da si moram kupiti neko dobro, ki mi bo spet dolgo služila kot so mi te do sedaj. Očitno me je moj mož zelo dobro poslušal, da je vedel kaj mi kupiti za moj rojstni dan.
Kupil mi je namreč usnjeno denarnico. Bila sem prav presenečena, ko sem videla to in še nikoli nisem imela usnjene denarnice, kar je še dodaten plus. To je točka zanj za mojega moža in sem mu res bila hvaležna, da mi je kupil takšno lepo darilo. Nisem vedela kako se mu naj oddolžim za to prekrasno presenečenje, zato sem se odločila, da se bova šla za en dan v terme sproščati in to bo pa moje darilo zanj, čeprav še nima rojstnega dneva, ampak hočem, da ve, da ga imam zelo rada in sem mu hvaležna, da me tako dobro spremlja in razvaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *