Veš vse o podaljških za lase?

Ženske in naši nujno potrebni modni dodatki. Vedno moramo biti lepe in posebne. In če se ustavimo za trenutek na naših laseh.

  1. Ali veste kot zanimivost, da lasje povprečno dosežejo starost šest do osem let in nato izpadejo? Pri močnejšem izpadanju las se lahko življenjska doba skrajša na tri do štiri leta!
  2. Nekje povprečna izguba las je 30 do največ nekje 100, če pa imamo kakšno boleznesko težavo pa lahko izpade preko 100 las dnevno.

Related image

No, to so samo neke teorije, resnice, fakti kateri so znani, vendar ne bomo govorili samo o izgubi las in tako temveč še malo o tem ali so podaljški za lase vredu, jih je fajn imeti, jih sploh imeti ipd.

  • No kot prvo že ptički na vejah čivkajo, da poznamo med umetnimi podaljški ter pravimi, naravnimi sedaj pa je odvisno od vas samih kaj pravzaprav želite imeti na sebi.
  • Prav tako je zelo pomemben podatek, da pri podaljševanju las ne gre le za podaljševanje temveč tudi za dodajanje volumna.
  • Prav tak je tudi razlika v ceni med umetnimi in pravimi, seveda so umetni podaljški cenejši kot naravni kar je tako za pričakovati, kajne?
  • Naslednja pomembna stvar katero je pametno vedeti je, da poznamo več vrst/načinov podaljševanja: s keratinskimi podaljški, tape in podaljški, microring podaljški ter Clip On podaljški.

Related image

In spet preden se odločite, da boste le to imele in da želite to imeti se morate prvo v redu pozanimati katere oziroma kakšne podaljške, tip podaljškov želite. Tako, da menim da je tukaj kar nekaj pomembnih in zanimivih nasvetov, ki vam bodo še kako prav prišli, vendar odločitev je le vaša in od nikogar drugega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *