Vse domene na enem mestu

title-image-domains-transferČe imate veliko domen ali pa jih tudi veliko kupujete, kot jaz, ko si skoraj vsak mesec umislim kakšno novo, potem gledate na ceno. Pravzaprav se vsak evro pozna! Zato sam kupujem domene pri Gigasparku.si, kjer dobite za 10,90€ .si domeno. Morem povedati da to ni veliko, ni pa najceneje. So pa definitivno med najcenejšimi v Sloveniji. Vse registriram pa pri njih, ker imam rad vse pod eno streho – na enem mestu.

Tako sem tudi vse domene, ki sem jih imel od prej prenesel k njim. Prenos domene je bil enostaven, pravzaprav so oni vse uredili, jaz sem samo potrdil prenos in to je bilo to. En dan in vse je bilo pri njih. Super. Prihranil sem čas, skrbi in seveda tudi denar. Pravzaprav bom sedaj plačal enak znesek kot če bi imel domene pri tujih ponudnikih. Vsekakor imam raje pri slovenskemu, podpiram slovenski trg pa še slovensko podporo imam pri tem.

Transfer-domain

Najbolj me je pa motilo pri Godaddy, kje sem prej imel vse domene, da so imeli težave s plačevanjem. Nisem vedno mogel plačati s paypalom, včasih kartice ni želelo sprejeti pa sem počakal kak dan pa je bilo vse ok. Sedaj pa tukaj vse BP, tako kot se dogovorim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *