Vse se da urediti na lep, miren način

Kaj res mislite, da so stvari nižjega cenovnega razreda res slabše kvalitete? No, ne bi se ravno strinjali s tem, kajti velikokrat se zgodi, da kupimo res drago stvar in je nato takoj pokvarjena, kot pa ko kupimo neko podobno stvar, samo drugačna blagovna znamka in mnogo cenejša pa deluje brezhibno, tako da ravno tega, da je dražje boljše ni za trditi. Lahko se pokvari draga stvar, lahko cenejša, pri vsem je tako. Se pa je že velikokrat zgodilo ja, da je bila cenejša stvar mnogo boljša kot dražja, to pa govori kar veliko ljudi že dandanes. Kar nekaj je tudi odvisno od sreče, kakšno srečo imamo, ko kupujemo. Sicer marsikdo se na srečo ne ozira, rečejo je kak je ne, ampak seveda da je odvisno pač od sreče.

Rezultat iskanja slik za watches

Poglejte malo tako, ko se zbudite en dan in vam že gre vse od jutra narobe, potem vam gre cel dan vse narobe pa če se še tako trudite, ko vam nikakor ne uspe, da bi se dan izboljšal. In ja malce pa je sreča tukaj delno kriva, hehe. Dajmo primerjati recimo ure, naj vam dam kot primer. Enkrat sem partnerju za rojstni dan kupila uro, neko znamko, vse je bilo lepo in prav na začetku. Ko sem mu jo podarila smo videli šele, da je z uro nekaj narobe, da v mehanizmu ni delovala pravilno in seveda smo jo dali v reklamacijo. Potem pa si je čez čas partner kupil eno mnogo cenejšo uro iz ene spletne trgovine in mu že od začetka deluje kot je treba, le enkrat smo vmes menjali baterijo, to pa je bilo to.

Rezultat iskanja slik za people arguing in shop

Tako da tukaj je enkraten primer kako včasih dražje ni najbolj super. Ampak, kot sem že prej rekla, nikoli ne moremo vedeti kdaj bo kaj pokvarjeno, stvari so pač na prodaj in tudi prodajalci včasih ne morejo v našem primeru v uro videti takoj, da je slučajno kaj narobe in se to šele vidi, ko prejmejo uro in jo začnejo uporabljati. Takšno je pač življenje, vse stvari na tem svetu delajo ljudje, ure tudi izdelujejo ljudje in seveda, ljudje smo bitja ki lahko 123 naredimo kakšno napako, vsak človek je že naredil napako če ne več, ampak takšni smo, da ko mi dobimo neko pokvarjeno stvar se začnemo razburjati, vendar nikoli ne pomislimo na to, da je to izdeloval tudi samo človek in se je pač na žalost zmotil ravno pri tej uri.

Vendar vse se da lepo na miren način urediti, brez kreganja in šinfanja, kajne? Tako je. Tako da drugič, če prejmete kaj kar ne deluje pravilno se samo s prodajalci lepo na miren način zmenite in uredite zadevo, prodajalci so tam, ker je to njihova služba in bodimo razumevajoči do njih. Vsi smo le živa čuteča bitja, zato bodimo razumevajoči en z drugim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *