Začnimo misliti nase!

Kaj pravite, je čas, da se začnemo malo bolj posvečati sami sebi in našim potrebam, našim željam in našemu notranjemu miru? Ja je res, in ja je čas! Nikoli in res nikoli ne smemo pozabiti misliti nase to je največji problem pri ljudeh, da pozabimo sami nase in posledično, ker nič ne vlagamo vase pozabimo biti srečni, pozabimo, da smo tudi mi ljudje, da potrebujemo malo svoje osebne sreče, predvsem pa pozabimo kako si vzeti trenutek časa samo zase, se vsesti, svoje misli popolnoma odklopiti in se prepustiti tistemu trenutku, pa bodisi je le za eno uro, bolje to kot pa nič.

Image result for sprostitev

Večina ljudi je takšnih, da ko se zjutraj vstane nato dela in je v pogonu popolnoma cel dan, brez premora, verjetno je za človeka največji premor, ko gre na stranišče in tam tistih par minutk v miru sedi, to pa bo verjetno to, ali pa mogoče še to ne, bogve. Naj vam povem recimo eno od sproščujočih zadev.

Če ste doma nekje bolj izven mesta je še toliko bolje, kajti ni vsega tistega mestnega vrveža in hrupa. Če imate dvorišče, zunanjo teraso ali pa imate drevesa na katere lahko obesite viseče mreže še toliko bolje in ko je lep dan pojdite ven, na zrak, trikrat res globoko vdihnite in izdihnite, se vležite na to mrežo in poskušajte NE MISLITI na nič kar vas obdaja s stresom!

Mislite na same dobre pozitivne stvari, kaj želite da se vam pozitivnega izpolni in podobno. Ko se čutite popolnoma sproščeni pa vzemite v roke eno dobro knjigo in jo berite. Knjiga mora biti tako dobra, da je ne boste hoteli dati iz rok.

Related image

To pa boste vedeli tako, da ko boste brali in si rekli, samo še eno poglavje preberem in potem grem dalje delat, ampak knjiga vam preprosto ne bo pustila, ker bo tako napeta in zanimiva, to je potem dobra knjiga! In točno to, kar je opisano zgoraj je lahko en res zelo sproščujoč trenutek, ki si ga lahko privoščite zase. Počivanje, narava, branje, misli na off in to je to. Poskusite, vredno je, da se naše telo, naša duša napolni s sproščenostjo in pozitivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *