Zakaj najeti predpražnike

Veste kako je doma, ko je potrebno posesati hišo / stanovanje, ko je potrebno pomiti kaj, pospraviti, vse to ti vzame toliko časa da bogec pomagaj, ampak poglejmo pa iz druge strani, malce se pač pretegnemo, malo potelovadimo s tem ko pospravljamo. Sedaj pa si predstavljajte, da bi prišli v službo in bi morali sesati še tam kaj.

Ok, če ne bi imelo podjetje snažilke bi res morali ja, delati svoje delo in še delo snažilke, tako je ponavadi v gostilnah. Cel dan, celih osem ur, včasih celo še več si skoz na nogah, potem zvečer ko pa si že cel utrujen od tega tekanja sem ter tja pa moraš še pucati vso gostilno, tako sem jaz morala garati kot butelj, ko sem še delala preko študenta. To je bilo grozno, ko sem prišla domov se mi še umiti ni dalo, tako sem bila utrujena, da sem samo še posteljo videla in sem se morala prisiliti, da sem ostala budna, da sem se uredila preden sem šla spat.

Rezultat iskanja slik za predpražniki v najem

Zdaj pa recimo, da delate v neki pisarni, tam so kakšni predpražniki, kako je to potrebno sesat pa še takrat kaj ne gre ven. Ampak zato pa poznam eno dobro rešitev! Določena podjetja, ki se pač ukvarjajo s tem, da dajejo v najem predpražnike in jih nato oni imajo preko, kar pomeni, da jih hodijo vsake toliko časa iskati v vaše podjetje oz kjer delate, jih vzamejo, dajo novega ter tega umazanega popolnoma počistijo. No, če vaš šef tega še ne ve mu povejte to in imeli boste malo manj dela, se strinjate z menoj? Zakaj si ne bi malo olajšali dela, če pa si lahko naredimo življenje lepše in slajše, hihi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *