Življenje ni potica

Prazniki so nekaj najlepšega, se strinjate? Sploh, če so med tednom in da nam ni potrebno iti v službo, to je najbolj fantastično! Vendar letošnje leto je bolj bogo kar se tiče praznikov, saj so skoraj vsi na vikend, tako da nič kaj ne bomo letos izostali iz službe. Super bi bilo, da bi imeli službe, da bi štiri dni delali, tri dni pa bili doma, kajti meni se zdi, da sta dva prosta dneva krepko premalo.

Rezultat iskanja slik za happy people

Plus tega veliko ljudi, ki dela po trgovinah za vikend sploh doma ni, morejo delati, tisti, ki pa med vikendi ne rabijo delati tisti imajo res top službo na nek način, odvisno pač kaj delajo, vendar super je, če le lahko, da med tednom delaš in imaš vsaj vikend fraj, vendar žal je tako, da si vsi pač preprosto ne moremo izbirati službe katerokoli bi želeli, kajti je ne dobimo danes kjerkoli bi nam srce poželelo. Če le imaš srečo dobiš eno res dobro službo z leto plačo, da lahko čez mesec preživiš brez da ti ni treba gledati kam boš vsak euro dal, da lahko koliko toliko lagodno živiš.

Vendar takšnih, ki lahko zapravljajo po mili volji je na nek način veliko, po drugi strani pa tudi ne, odvisno kako gledaš na to. Kajti ne vem, če je kaj veliko ljudi, družin, ki nimajo kreditov in podobno. Moreš si kredit vzeti, če želiš hišo, moreš si vzeti kredit, če želiš avto in kakor hitro imaš kredit moraš malce bolj paziti kako boš razpolagal z denarjem čez mesec.

Če pa imaš še otroka, družino, potem pa tako sploh. Življenje ni potica, v življenju se je res potrebno truditi, da nekaj postanemo in da nekaj imamo, ampak moremo si narediti, da nam bo lepo, da bomo uživali v življenju, ki nam je dano in da bomo kolikor se le da srečni. Sreča je tista, ki nam daje še večjo motivacijo in zagon, da nekaj dosežemo, da se trudimo, da nam nič ni težko, da delamo stvari zaradi tega, ker so nam všeč. Tore, uživajmo kolikor se le da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *