Joomla gostovanje

Joomla Hosting Packages from $2.95/mo. | Exclusive HostingBrat ima svojo spletno stran narejeno v CMS Joomla, zelo zanimiv CMS sistem, tudi sam sem začel v njem delati predvsem zaradi enostavnosti, sedaj pa delam večino v WordPressu, saj se mi zdi bolj “zmožen”. Skratka ima eno še kar obiskano spletno stran katero je gostoval do sedaj pri meni. Ampak ker imam jaz strežnik vedno bolj obremenjen in poln, sem mu rekel da mu bom pomagal preseliti stran na nov, njegov spletni prostor.

Za ponudnika sva izbrala Prasicek.si, ki deluje pod okriljem Neo-serv-a, enega izmed najboljših ponudnikov gostovanja v Sloveniji, to pa predvsem zato, ker je strežnik optimiziran za Joomla strani, kar pomeni, da ta CMS na tem strežniku lepše “teče”. Tako mi je bilo zelo všeč tole njihovo Joomla gostovanje, ker moram priznati, stran dela veliko hitreje kot pa je pri meni! Morda je res, da se malo pri tem vidi, da je moj strežnik bil obremenjen, ampak en del pa zagotovo prinese optimizacija sistema.

Sem res navdušen nad njihovimi sistemi in sam razmišljam, če bi si nabavil še en server za WordPress strani in da vidim, če bodo delali kaj hitreje? Ker vrjamem, da sedaj, ko imam veliko različnih CMS-jev na enem prostoru, da ima vsak drugačne zahteve,…

Nevem, kaj vi pravite? Se splača?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *