Vedno si moramo najti čas za otroka

Včasih je zunaj, ko pogledamo čez okno katastrofa, kot da je sodni dan, in v takšnem vremenu, če res ni nujno, da kam gremo raje ne gremo in smo kar lepo doma, zaviti v dekico in gledamo televizijo, ali pospravljamo stanovanje, skuhamo kaj dobrega, če imamo manjše otroke si vzamemo čas zanj in se mu popolnoma posvetimo. Jaz v takšnih dnevih, ker imam dve leti staro hčerkico, se ji res popolnoma prepustim in se igrava v nedogled, razen ko moram iti skuhati kosilo, tisto je druga, pač je eno uro sama s seboj, pač da se igra s sabo, ampak še vedno jo imam pod nadzorom.

Rezultat iskanja slik za otroci barvajo

Jaz preden grem kuhati grem hitro na račnalnik poiščem neke pobarvanke, jih snamem in natisnem tukaj, ter ona lepo barva in barva, to ji je najbolj všeč, prav obsedena je že s tem. Aja, pa veste, da so dobre pobarvanke tudi na Pinterestu? Sicer, če se ne motim moreš biti tam prijavljen, da lahko gledaš ali kako je s tem, vem da sem za mojo bebiko iskala dobre pobarvanke, pa sem kliknila pač en link in me je poslalo na Pinterest in sem videla wow, samo nisem mogla prav gledati, ker nisem prijavljena tam, v bistvu ne vem kako deluje ta stran sploh, ker kot pravim, nisem prijavljena gor, ampak res sem videla gor zelo lepe pobarvanke, ki jih drugje nikakor ne najdem a tam pa so, samo ne morem do njih. Hja, je že usojeno tako.

No, potem skuham kosilo, se najeva ponavadi ob takšnih dnevih in se greva dalje igrati. Drugače ona hodi v vrtec, ampak ko sem jaz doma, pa da je takšno grdo vreme je tudi ona doma. Jaz pa imam svoje podjetje in si lahko malce prilagajam kako meni ustreza moj delavnik, tako da to mi je res všeč po eni strani, samo po drugi strani ko imaš nekaj svojega potem moreš nonstop delati! Ni tako, da oddelaš 8 ur, greš domov in adijo, imaš čas samo zase, ko imaš svoje podjetje je tukaj delo za cel dan, dokler ne greš spat, ampak meni to ni problem, ker moja služba je moj hobi, zato ni problema, večji problem bi bil, če bi delala nekaj kar mi ne bi bilo všeč. Življenje je takšno kot si ga naredimo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *