5) Ločevalna dieta in izkušnje

Ločevalna dieta in izkušnje. To zna biti zelo zanimiva izkušnja za tiste, ki so to že preizkusili in za tiste, ki to še imajo namen preizkusiti. Ta ločevalna dieta je namreč devetdeset dnevna dieta, katere se moramo striktno držati, če hočemo, da nam res uspe.

Home | FLAVOR OF HAWAIIFLAVOR OF HAWAII

To je že res, da bi izgubili vse kilograme, ki jih želimo, ampak se pa kdo vpraša mogoče, kaj pa sledi nato, ko se ta ločevalna dieta konča? Ko začnete spet enako jesti kot prej, ne držite se več tistega tempa prehrane kot prej. In verjemite, da se vse slej ko prej vrne nazaj čim nehate s to dieto. Moja prijateljica je to že preizkusila namreč. Devetdeset dni se je vsega držala tako kot je pisalo v knjigi, izgubila je res nekaj kilogramov in bila je cela vesela, ampak kaj, ko pa svoje telo ni imela učvrsteno! Maščobne obloge še vseeno ostanejo, sploh pa ko začnete spet normalno nazaj jesti. No, in ko je prijateljica začela spet živeti v enakem tempu kot prej se ji je vse še toliko bolj vrnilo nazaj.

Jaz osebno mislim, da je najbolj pomembno, da uživamo v obrokih v katerih sami uživamo. Jaz pojem vse, sicer ne jem sedaj vsakih pet minut ampak na vsakih nekaj ur in če se mi zalušta sendvič si ga grem narediti, če hočem puding si grem ponj, in prav nič nimam težav s telesno težo, ker imam normalno telesno težo in s tem sem tudi zadovoljna. Če si zadovoljen sam s seboj boste naredili največ zase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *