Česar še ne veste o Aloe Veri

Ali veste, da po svetu obstaja kakšnih petsto vrst aloe vere, vendar se v zdravilne namene uporablja le navadna in južnoafriška aloe vera. Pripravki iz aloe vere lahko pozdravijo marsikatero tako notranjo težavo, kot pa kakšne zunanje opekline in podobne reči. Najbolj pomembna stvar pa se mi pri tej rastlini zdi tale, da krepi naš imunski sistem, kar je najbolj bistvenega pomena.

b25678eaf94ad053c01f4ebeb7b36512-625x469

 

Kajti, če je naš imunski sistem zdrav bo zdravo tudi celotno naše telo. Pitje le tega torej lahko pomaga k temu, da se bomo bolje počutili, da ne bomo tako utrujeni in vse kar vas teži. Tudi, če imamo suho in poškodovano kožo to tudi zelo pomaga, da bo naši koži lažje. Vsi hočemo, da bi bili odporni proti vsemu, da bi se dobro počutili in, če se dobro počutimo potem smo veseli, hočemo iti novim zmagam naproti in se nam še tako težka stvar zdi enostavna.

 

Če pa smo slabotni, utrujeni, brez energije, potem se nam ne da popolnoma nič delati, nimamo nobenih ciljev, nič nočemo doseči, ampak bi samo ležali in nič počeli. Poleg tega, da uživamo aloe vero je pomembna seveda tudi vsakodnevna telovadba! Telovadba človeka še bolj naredi aktivnega in polnega življenja. Ti dve stvari sta pomembni za to, da bo naše počutje odlično!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *