Novemu in zdravemu življenju naproti s sveže pripravljenimi smutiji

Si želite v svoj vsakdan vnesti več zdrave prehrane, vendar se vam zdi, da za to nimate časa in sredstev? Se vam zdi, da zdrav način prehranjevanja od vas zahteva veliko denarja in truda, ki ju v tem trenutku preprosto ne morete pogrešiti? Se počutite krivo, ker dneva nikdar ne začnete z zdravim obrokom, ampak s skodelico kave na tešče?

Obstaja preprosta rešitev: privoščite svojemu gospodinjstvu najboljše in investirajte v nov Philipsov blender, ki bo vam in vašim najdražjim pomagal, da boste vsak dan začeli s svežo dozo vitaminov. Pripravljanje smutijev in drugih napitkov je lahko vir zdravja in zabave za vso družino, seveda pa za to potrebujete dober mikser. Philipsov blender HR3655/00 iz serije Avance Collection bo zadostil vsem vašim potrebam, saj lahko moč mešanja nastavite ročno; po eni strani lahko z njim mešate trdo zelenjavo, po drugi pa tudi mehko sadje. Ni se vam treba bati, da ne bi zmogel razrezati trših in večjih kosov, saj ima motor kar 1400W moči. To posledično znatno pripomore tudi h gladkosti mešanice. Blender ima kar 2 leti mednarodne garancije, tako da ga lahko uporabljate brez skrbi, da bi nenadoma odpovedal.

V kolikor želite že zjutraj pripraviti smuti za drugo polovico dneva, pa vas bo morda še bolj prepričal novi Philipsov zmogljivi vakuumski mešalnik HR3752, ki preprečuje oksidacijo med mešanjem in zagotavlja bolj sveže in okusnejše pijače, polne vitaminov. Vakuumska tehnologija namreč pred mešanjem posesa zrak iz posode, posledica pa je manj mehurčkov, manj pene in manj ločevanja soka od gošče – zato je napitek dlje časa svež. Tako kot omenjeni predhodnik, se tudi slednji ponaša z zmogljivim 1400-vatnim motorjem, ki pa v tej različici z lahkoto drobi tudi led. Za ta namen je blender opremljen z močno posodo iz tritana, ki je lažja od steklene in se ne obarva in ne navzame vonjav.

Blender

PREPROSTO ČIŠČENJE VAM BO OLAJŠALO JUTRA

Eden izmed razlogov, zakaj se ljudje ne odločijo za nakup blenderja, je zahtevno čiščenje po pripravi vsakega napitka. Delci hrane se radi zataknejo za rezila in naredijo celotno izkušnjo pomivanja posode resnično neprijetno. Kar je skupno obema blenderja in ju dela izjemna, je, da se da večino njunih snemljivih delov prati v pomivalnem stroju.

Edina izjema pri tem pravilu so rezila mešalnika. Ta lahko preprosto ločite od posode in jih sperete pod tekočo vodo – ne pomivajte pa jih v pomivalnem stroju, saj lahko tako izgubijo ostrino. Za čiščenje podstavka je dovolj, če ga le obrišete.

Rezilna enota lahko sicer pri obeh mešalnikih v eni sami minuti opravi zavidljivih 35 000 vrtljajev. Ta nova tehnologija, ki so jo razvili pri Philipsu, uporabniku omogoča izjemno drobno in gladko mešanje vseh sestavin. To je koristno za vaš presnovni sistem, ki tako iz celic sadja, zelenjave in oreškov lažje črpa hranilne snovi.

Vakuumski mešalnik HR3752 se ponaša tudi s prednastavljenimi programi, ki vključujejo vakuumsko mešanje, drobljenje ledu in vakuumsko + tekoče mešanje – da te programe vključite pa zadošča že samo en pritisk.

Tako kot vakuumski mešalnik HR3752, se tudi mikser HR3655 iz serije Avance Collection ponaša s predhodno nastavljenim programom za hitro domačo pripravo napitkov, le da pri njem v priročnem kompletu dobite še dva lončka. Tako lahko zjutraj hitro pripravite okusen osvežilni napitek zase in za svojega partnerja in si prislužite točke za pozornost. Smuti oz. napitek po svojem okusu si lahko pripravite kar v lončku za pitje, ki je primeren tudi za uporabo izven doma. Tritanska lončka imata kapaciteto, da zadržita kar 600 mL tekočine, tako da ni skrbi, da bi vam zmanjkalo prostora, da bi v svoj zajtrk vključili vse svoje najljubše sezonsko sadje in jagodičevje.

Možnost priprave napitka direktno v lončku, ki ga lahko vzamete s sabo, je še posebej koristna za zaposlene ljudi, ki se jim zjutraj zmeraj mudi – bodite fleksibilni in popijte svojo dozo vitaminov že zjutraj med potjo v službo. Philipsov blender HR3655/00 iz serije Avance Collection ali pa vakuumski mešalnik HR3752 bosta poskrbela, da naglica ne bo več izgovor za nezdrav način življenja ter izpuščene zajtrke in kave iz avtomata kot nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano. Vemo, da ste zaposleni in se vam zjutraj mudi – in en, ali drugi, Philipsov mixer vam bo kljub hitremu načinu življenja pomagal, da boste svoj dan začeli na najboljši možen način, z uravnoteženim in zdravim napitkom po vašem okusu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *