8 urni delavnik ali 24/7

Ko imamo kaj svojega, da smo sami svoji direktorji nam vsi govorijo kako je to fajn, kako smo vedno prosti, da imamo mnogo več prostega časa, da si tudi oni želijo takšnega življenja, v glavnem češ da je življenje preprosto, ko si sam svoj direktor. Ampak je temu tako? Ne ni! Ljudje, ki delajo za neko podjetje, 8 ur oddelajo in ne vedo kako težko je biti direktor, kajti ti ko imaš nekaj svojega delaš 24/7 in ne samo 8 ur kot oni. Ja, res je da si lahko prej vzameš čas, če te kdo pokliče, ali če imaš kakšne opravke je vse lažje, ker si drugače porazdeliš čas, ampak moraš pa vseeno vso zamudo spraviti noter katero si vrgel stran in nimaš samo osem urnega delavnika ampak delaš odkar se vstaneš in do takrat ko greš spat.Rezultat iskanja slik za digitalni marketing

Ni tako preprosto kot si ljudje mislijo. Sama imam spletno trgovino in vem kako zelo se moraš truditi, da te ljudje opazijo, da jim postaneš zanimiv, da začnejo kupovati pri tebi in ostanejo pri tebi. Meni je ogromno pomagal digitalni marketing katerega mi je ponudilo eno podjetje, ki se ukvarja s tem in sem privolila v poslovanje z njimi in se mi je res obrestovalo. Vidim, da imam vedno več dosega ljudi in nakupov kot prej. Res je to en dodaten vložek, ampak se ti konkretno obrestuje.

Žal ni vse tako enostavno in lahko, da bi zmogel vse sam. Želiš si malce privarčevati in čim več narediti sam, ampak na koncu pa vidiš da to le ni to in da nikakor ne moreš sfolgati sam. Na začetku ko privoliš, da ti nekdo pomaga imaš izgubo, ja moreš malce denarja vreči stran, ampak z druge perspektive to ni vržen denar stran, ampak denar ki se ti obrestuje čez čas. In zato mi gredo osebe, ki govorijo kako je fajn nekomu, ki dela zase super, takšni mi gredo res na živce, ker prav želim, da bi sam preizkusil delo 24/7 in bi videli kako bi jim šlo. Nekateri pač govorijo kar nekaj na pamet, ker nimajo pojma o določenih rečeh, ampak tisti, ki pa delamo kot mravljice pa smo zmagovalci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *