Poceni je dobro!

Ljudje vedno mislijo, da je samo drago dobro in kakovostno, ampak ne ni tako. Kolikokrat ste šli v trgovino in kupili neko res poceni stvar, da bi si dejansko mislili, da bo to stran vržen denar pa čeprav je bilo samo kakšen euro ali dva, na koncu pa je ta stvar delovala in pomagala v nulo? Hja takšna sem bila tudi sama, vedno sem mislila, da moram kupiti drago kozmetiko, draga ličila, drag računalnik, da bo vredu delal, da ne bo štekal skoz in skoz, ampak sem se pošteno zmotila, sploh, ko sem kupila prenosnik sem svoje mišljenje za 1000% spreobrnila. Namreč poceni prenosniki niso slaba zadeva!

Rezultat iskanja slik za working laptop

Namreč moj stari računalnik je tako štekal, da še v wordu nisi moral narediti enega mini osnutka, kaj šele da bi igral kakšno igrico to je bila tako zgrešena misel, še da si pogledal kakšen film na njem je vse štekalo in te je minilo, da bi kaj gledal. No in ker sem potem nujno, res nujno potrebovala nekaj novega zaradi službe in ker moram veliko delati še od doma, zdaj nekega dragega si pa tudi nisem morala privoščiti sem pač iskala neke poceni, čeprav me je bilo zelo strah, da ne bo vse delalo kot je treba.

Ampak resno, našli smo na koncu po dolgem iskanju enega, ko pa je delal res top, zame to kar jaz potrebujem za delo je vse lepo odpiralo in še celo film si lahko gledal na njem, haha. Upam, da mi bo še kar nekaj časa služil, ker če bo bom tako navdušena do plafona. Res pa je, da smo zelo komplicirali pri iskanju, računalnik sem rabila zares hitro, ampak smo ga nat kupili šele po kakšnem mesecu, tako da ja, trajalo je zame predolgo, ampak smo pa našli nekaj res poceni in dobrega! Tako, da ni vse drago dobro, poceni stvari so mnoge bolj super kot pa nekaj dragega zapomnite si to!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *