Ali je nakupovanje kuhinje napor ?

Akcija tukaj, akcija tam, vsepovsod akcije ampak nikoli ni nič takšnega v akciji kar pa ti osebno porebuješ, hočeš imeti! Se vam zgodi kdaj kaj takšnega? Prideš v trgovino in skoraj cela trgovina je v akciji, ampak ko najdeš nekaj kar pa ti hočeš imeti, neeeee ravno tisto pa je po redni ceni. Joj, joj, to mene najbolj jezi. Čeprav sem pa bila nazadnje prav presenečena, da bi le to morala napisati na dimnik kaj se je zgodilo! S partnerjem namreč kupujeva novo kuhinjo in sva marsikaj že pregledala kaj bi kupila in tako naprej, ampak nikoli nič ni bilo v akciji.

Nazadnje, ko pa sva bila v eni trgovini s kuhinjami pa se mi je ena res zasidrala v očke in ravno tisto imajo v akciji! In to je res bil čudež sem si rekla, to se do sedaj še ni zgodilo. Seveda ko sva kuhinjo dobro pregledala, videla če ima v redu predale, da je funkcionalna, da je tudi navznoter tako lepa kot navzven, sva se odločila, da jo tudi kupiva.

Image result for fashionable kitchens

To je bilo res neko olajšanje, ko najdeš kuhinjo, ki ti je res bombastična in veš, da ne rabiš več hoditi po trgovinah, ker ja ok, rada hodim po trgovinah, ampak ko sva pa že toliko jih sedaj obdelala, to sedaj pa je bilo že res mučno in se mi ni več dalo in sem prav čakala, da bo prišel dan, da bom lahko nehala gledati vse naokoli in da bom našla tisto pravo in da se vse skupaj že enkrat konča. Prav izmučena sem že bila od iskanja tiste prave kuhinje zame. Ampak glejte, izplačalo se je ves ta trud in hoja po trgovinah. Našla sem svojo lepotico v kateri bom neznansko rada kuhala!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *