Bodi pripravljen/-a in pozoren/-na!

Pri delu se lahko hitro kaj neprijetnega zgodi, sploh če imamo takšno službo kot je na primer gradbeništvo, zidarstvo, gradnja streh, hitro pri kakšnem aparatu, stroju lahko pride do kakšnega incidenta, lahko pademo s strehe, ali pa tudi v kakšnem drugem poklicu, ni nujno ravno gradbeništvo.

Image result for odškodnina za poškodbo

Ta poklic je pač med bolj riskantnimi so pa seveda še drugi poklici, lahko si kar sami pri sebi mislite oz. pomislite kateri so poklici, kjer se laho hitro kaj zgodi. Lahko pa smo na primer samo tajnica, kjer cele dneve sedimo, pa si gremo samo po kavo v kuhinjo in se kje spotaknemo in si zvijemo gleženj, tako da ja, ni ravno potrebno, da imamo dejansko riskantno delo, v vsaki službi lahko pride do kakšnih poškodb, vendar so določeni poklici pač bolj v »prednosti« kar se tiče poškodb.

Image result for odškodnina za poškodbo

In s tem, ko pride do poškodbe pride vzadi odškodnina za poškodbo pri delu kar seveda morate zahtevati, tega ne smete kar tako pustiti. Ja je res, bolečina bo ostala kar nekaj časa, če se vam kaj zgodi in neka odškodnina vas ne bo rešila bolečin, ampak je pa nekaj. Na vsako stvar moramo gledati iz pozitivne strani! Če ne veste kako priti do odškodnine, na koga se obrniti, kdo vam naj pove kako in kaj se pozanimajte, poiščite si nekoga, ki vam bo znal res dobro svetovati v takšnem primeru, če se ravno ne spoznate na to in vam bo oseba, ki res ve kako postopati v teh primerih pomagala. Naj vas ne bo sram prositi za pomoč!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *