Bags&More: ŠOLSKE TORBE

Zanimiva in odštekana šolska torba so sanje vsakega šolarja, kvaliteten in dolgotrajen nahrbtnik pa sanje vseh staršev. Vse to in še mnogo več lahko najdete v poslovalnicah Bags&More.

Podjetje Bags&More ima za vas pripravljeno pestro ponudbo šolskih torb za šolarje vseh starosti. Izbirate lahko med številnimi svetovno znanimi znamkami, kot npr. Angry Birds, Dakine, Kaos, Spirit, Step by step, Coocazoo, MotoGP in še mnogo več.

Večina nahrbtnikov ima možnost nastavljive višine hrbta. Tako lahko torba odrašča skupaj z otroci. Kot že omenjeno, so nahrbtniki primerni za šolarje vseh starosti. Večina torb, primernih za prvo triado osnovne šole, vsebuje odsevne trakove, vrečko za copate, denarnico, tubo in celo polno opremljeno denarnico. Nekateri šolski seti imajo v ceno vključene tudi zvezke, mapo z elastiko, bidon za vodo, voščenke, plastelin, ovitke za zvezke in celo tempere. Kakšna ponudba, kajne?

Vse šolske torbe so izdelane tako, da ne bodo škodile hrbtenicam vaših najmlajših. Nahrbtniki so pogosto pretežki in posledično lahko škodijo razvoju otroške hrbtenice. Podjetje Bags&More vsem šolarjem želi le najboljše, zato ima večina njihovih izdelkov ergonomsko oblikovano hrbtišče, ter oblazinjene in nastavljive naramnice.

Poleg bogate ponudbe šolskih torb, v trgovinah Bags&More lahko najdete tudi nahrbtnike za različne priložnosti. Poskrbeli so tako za starše, kot tudi za njihove malčke. Odrasli si namreč lahko ogledajo široko ponudbo športnih torb in nahrbtnikov, tako za ženske kot tudi za moške.

Trgovine Bags&More lahko najdete po vsej Sloveniji, kjer vam bodo prijazni prodajalci radi priskočili na pomoč. Prav tako si ponudbo šolskih torb in ostalih nahrbtnikov lahko ogledate tudi na njihovi spletni strani bagsandmore.si, kjer si iskanje lahko olajšate s številnimi nastavitvami. Izbirate lahko med svetovno znanimi znamkami, barvami, materiali in še mnogo več. Izdelke lahko prevzamete v trgovini, ali pa vam jih pošljejo kar po pošti. Hitro in enostavno. Vse na enem mestu−v trgovinah Bags&More!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *